1 JAAR – VIN!

Exact een jaar geleden werden wij verrast door Vin. Helemaal onvoorbereid kwam hij een maand te vroeg… Na een gekke stuitbevalling lag mijn “oh zo kleine Vinnetje” in mijn armen! Zo klein… Zo warm, zo zacht… Zo Vin!
En ook al was hij zo klein en had hij een moeilijke start veranderde hij heel snel in een flink en gezond mannetje!
Dat hij een stukje groter en zwaarder zou worden dan Cis was toen nog ondenkbaar!

Herinneren jullie deze foto’s nog?

10 weken zwanger…
img_115010w

6 maanden zwanger
img_3413

Vin 1 week oud
img_5733

1 week oud
img_5732

img_5739

Het lijkt allemaal nog zo dichtbij! Maar blijkbaar vliegt de tijd NOG sneller als je 2 kids hebt en mogen we vandaag jouw allereerste verjaardag vieren!
Ik ben zo trots op jou, kleine lieve schat… Want ondanks dat het toch heel bijzonder was dat je het allemaal hebt gehaald (throwback naar de hetertopische zwangerschap!) sta je hier megasterk…
Je hebt zo’n ontzettend lief en zacht karakter en kan uren vol bewondering kijken naar je broer! Je lacht en lacht en lacht… Zo vaak! En je kan lekker lang in mijn armen liggen om te genieten van wat quality time.
Je hebt 4 tandjes en bovenaan een klein spleetje tussen je 2 tandjes. Je weet maar al te goed dat wanneer je lacht mama hiervan smelt… Je hebt de mooiste blauwe oogjes waarin ik helemaal verdwaal. Je bent een kampioen in snel kruipen…Je kan al alleen rechtstaan en misschien 1 stapje zetten en wat ben je dan trots! Je bent net zoals je broer dol op Plop en je weet al goed hoe je moet dansen!
Je bent speciaal, je bent een vechter en je bent sterk….Je bent vrolijk en je weet heel goed wat je wel en niet wil!
Je leert eindelijk je aandacht opeisen… Dat heeft Cis jou zeker geleerd! 😉

Ik ben helemaal klaar voor het volgende jaar. Ik weet hoe snel je nu alles gaat leren. Ik kan niet wachten om je verder te zien groeien. Je eerste woordjes, je stapjes, je eerste kusje…
Lieve kleine Vin…. Je bent onze allerbeste vriend… We love you sooooooooo much!
Happy Birthday Vinny Pinny!

IMG_5828

IMG_5836

IMG_5838

IMG_5841

 

Love,

Elle

3 gedachten over “1 JAAR – VIN!

 1. Prachtige blog en ik had geen idee dat jouw kleine man ook prematuur was! Hij oogt zo sterk. En jij een week na je bevalling.. wow! Aan mij vroegen ze anderhalf week na de bevalling toen de Twins waren ontslagen of ik in verwachting was van de derde. Ehh thhaaaanks

  1. Als ik nu naar Vin kijk kan ik het ook bijna niet geloven… Hij is een stuk groter en dikker dan zijn broertje op die leeftijd… Dus hij heeft het flink ingehaald!

   Puur geluk dat die zwangerschapskilo’s meteen weer weg waren! dat dunne zit in de familie! 🙈
   Dus je mag helemaal niet met mij vergelijken hihi!

   Waren de twins heel vroeg geboren? Xx

Geef een reactie