1 YEAR ELLE MILLA SHOP

Augustus is weer feestmaand, want op 1 augustus vieren we het 1-jarig bestaan van de Elle Milla Shop! Toen ik vorig jaar de beslissing nam om deze shop te openen, werd een droom werkelijkheid, maar het was ook en sprong in het diepe. Het zou een aanvulling worden op mijn blog en ik zou een grote collectie voor kids aanbieden, maar ook musthaves voor de mama’s.
Ik had geen idee hoe de shop zou evolueren. Als ik nu terugkijk op het voorbije jaar heb ik de shop heel erg zien groeien. Al snel werd duidelijk dat de dameskleding geliefd was en ik had nooit durven dromen dat ik zoveel verschillende producten zou kunnen aanbieden!
De fashionhoek groeide en groeide en ik genoot zo hard van het inkopen en collecties samenstellen…

De fashionkant neemt heel veel tijd in beslag… Want ik probeer om niet met een paar seizoenen te werken, maar constant nieuwe spullen online te krijgen.
Daarom besloot ik om hier meer aandacht aan te besteden. De kinderspulletjes zijn zoooo enorm leuk, maar ze duiken vaker op in andere webshops of winkeltjes… Ook winkels en shops waar ik graag over blog of mee samenwerk…
Het voelde op een bepaald moment wat tegenstrijdig, terwijl ik bij de fashionkant volledige vrijheid voel…
Daarom zullen de kinderspulletjes binnenkort (voorlopig?!) verdwijnen en kan ik mij volledig focussen op de damescollectie en mijn blog!

Mijn eigen kindercollectie blijft uiteraard nog wel verkrijgbaar en zal binnenkort ook weer wat uitbreiden.

1 jaar Elle Milla Shop, one crazy year! Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor al jullie orders, jullie geweldige reacties, jullie steun en ook feedback!
Ik hoop dat ik jullie nog lang mag verrassen met leuke spullen en kijk zooooo hard uit naar het volgende jaar… Want het wordt veelbelovend!

Voordat we weer met nieuwe collecties uitkomen doen we nog even gek met de kortingen! Daarom vieren we dit weekend al met 50 geselecteerde items met EXTRA HOGE KORTINGEN!
De laatste stuks moeten de deur uit en wachten om door jullie gedragen te worden!

Happy Birthday Elle Milla Shop and THANK YOU ALL!

IMG_5801

IMG_5803

IMG_5817

LOVE,

ELLE

3 gedachten over “1 YEAR ELLE MILLA SHOP

  1. Proficiat! Helemaal waar van het kinderkleding verhaal, daarom dat mijn verhaal ook deels gaat stoppen. Iedereen kopieert en moeilijk om uniek te blijven!!! Maar je doet dat geweldig met de fashion!

    1. Thanks Sabrina! Ik snap je volledig… Al is het natuurlijk wel zonde! Hopelijk vind jij ook weer je weg, want je koos ook echt de leuke dingen eruit! Dikke kus! X

Geef een reactie