INTERIOR – PETITE AMÉLIE

Ik kan het bijna niet geloven… Enkele weken geleden vierden we de 3e verjaardag van Cis en nu moet ik me voorbereiden op de 1e verjaardag van Vin! Terwijl ik vorig jaar nog volop op zoek moest gaan naar nieuwe spulletjes, kan ik nu enkel nog maar dromen van al die mooie babykamertjes.

Tijdens mijn zoektocht naar “het ideale eerste cadeau voor Vin” botste ik op een wel heeeel mooie webshop: “Petite Amélie”. Ik ben er zeker van dat ik hier heel wat (toekomstige) mama’s blij mee zal maken dus voila ladies hou jullie vast, want dit moeten jullie zien!

babykamer-etoile-petite_amelie

Petit Amelie heeft naast haar concept store in Bussum een prachtig online aanbod. Van de mooiste kinderkamers tot de allerleukste accessoires.
De collecties zijn zo mooi gefotografeerd zodat ze meteen een sfeer weergeven…
Ik weet nog toen ik op zoek moest gaan naar onze kinderkamers dat vele webshops zo cool en onpersoonlijk waren… Daar kon ik me zo aan ergeren. Petite Amélie doet dit echt wel goed en laat je online even beleven alsof je in de kinderkamer staat!

Vin is misschien nog wat klein, maar ik weet hoe snel het gaat en aangezien we speelgoed genoeg hebben in huis, wil ik voor iets unieks gaan… Iets waar hij heel lang plezier aan zal beleven. Een leuk tafeltje met stoeltjes waaraan hij samen met zijn grote broer uren kan spelen, eten en knutselen…
Toen ik hun konijnenstoeltjes met tafeltje tegenkwam, was ik meteen verkocht!
Hoe schattig zijn ze? Dit zou wel eens die verjaardagscadeau kunnen worden… 😉

kinderstoeltje-kinderzitje-wit-petite-amelie

peuterstoeltje-wit-petite-amelie

peuterstoeltje-grijs-petite-amelie

Het peuterbedje “Maison” kwam je vast al wel eens tegen op social media…  En ja hoor… Deze is exclusief verkrijgbaar bij Petit Amélie… Een stoer en authentiek product uit massief Europees grenenhout. Deze wil ik zo graag voor Cis! Ik kan me voorstellen dat Cis hier niet alleen heerlijk in zou slapen, maar ook uren speelplezier in beleeft! Kampen bouwen, kussengevechten, boekjes lezen enzovoort! 😉

Schermafbeelding 2016-07-13 om 13.42.16kopie

Schermafbeelding 2016-07-13 om 13.41.59kopie

Zijn jullie nog op zoek naar dé babykamer van jullie dromen? Ontdek dan hun collecties HIER! Super fijn is dat ze je ook online heel wat informatie geven over hoe je de babykamer het makkelijkst kan inrichten. Er zijn heel wat dingen waar je rekening mee moet houden… En geloof me… Als je hier nieuw in bent, dan sta je versteld van wat je nog moet “leren” 😉

Een goede tip dus voor alle zwangere mama’s onder ons… Lees zeker even deze pagina vol met tips!

babykamer-retro

doorgroei-babykamer-brise-2delig-1

doorgroei-babykamer-ivoire-peuterbed-petite-amelie

petite-amelie-fleur-babykamer-driedelig

Naast al die mooie meubeltjes kan je er ook terecht voor textiel en andere kinderkamer accessoires, maar ook voor een heel mooie collectie houten speelgoed!
We houden er allemaal wel van denk ik… Er hangt zo’n authenticiteit en nostalgie aan vast! Een houten poppenwagen of een schommelpaard… Het zijn de klassiekers die we altijd zullen liefhebben!
De collectie houten poppenwagentjes zijn geïnspireerd door een oude poppenwagen.
Heerlijk om het verschil maar ook de gelijkenissen terug te zien.
Schermafbeelding 2016-07-13 om 13.55.16kopie

poppenwagen-petite-amelie-roze-wit

petite_wagon

Je ziet het… Je voelt het… Deze spulletjes zijn gemaakt met veel liefde…Zo mooi…
Een kinderkamer is zo belangrijk… Je kindje en jij komen er tot rust en er worden de mooiste herinneringen gemaakt!
Die ene kleine blik van je kleine kapoen, de oogjes die dichtvallen, de lachende gezichtjes in de ochtend en de uren verhaaltjes die je er hebt verteld.

Een kinderkamer is iets om te koesteren… En daarom is het zo belangrijk dat je de kamer kiest waar je je volledig goed bij voelt!

Laat je inspireren en adviseren… Online of in de winkel!
Hope you’ll like it! Al ben ik daar heel zeker van!
www.petiteamelie.nl

Love,

Elle

4 thoughts on “INTERIOR – PETITE AMÉLIE

  1. super! ik heb meteen een mooi en betaalbaar peuterbedje gevonden waar ik naar op zoek was! mooie spullen en minder duur dan de gemiddelde kinderwinkel!

Geef een reactie