DOU MY HANDS

Cis is dol op…. slakken! *Zucht. Niet zomaar dol, maar echt bijna geobsedeerd. Heel de dag wil hij slakken zoeken, verzamelen en aaien. Iets wat hij blijkbaar met zijn vriendjes op school deed… ik hoopte stiekem dat het in de zomervakantie wel meteen zou voorbij waaien, maar jammer genoeg is dit niet het geval. Ik begin er stilaan aan te wennen en vind het eigenlijk heel mooi om te zien hoe fanatiek hij er mee bezig is!
Bij mijn ouders in de tuin voelt hij zich de slakken kampioen… hij kan er soms wel 20 bij elkaar vinden. Hij deelt ze dan in groepjes. “mama slakken, papa slakken, kindjes slakken en baby slakken…”.
Allemaal goed en wel, maar een slak is en blijft slijmerig en ik moet steeds op mijn tanden bijten om niet 100 keer zijn handen te wassen.
Al voorzie ik steeds een bakje met water en zeep zodat hij regelmatig zijn handen kan wassen voor hij iets eet of drinkt.Na zijn slakkenspel ontsmet ik zijn handjes dan ook heel goed. Maar ook na een bezoekje bij de speeltuin, het bos of openbare wc’s enzovoort.
De gloednieuwe hygiënische handspray Dou My Hands kwam dan ook als geroepen!
De doeltreffende spray van Belgische makelij zit in een super stylish compact flesje en is makkelijk op te bergen en ideaal voor een on-th-go-lifestyle.
Waar en wanneer je ook wil… Dou My Hands zorgt er meteen voor dat je je handen kan opfrissen.

Dou My Hands is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren…
Neutral, Ginger en mijn favoriet Vanilla.
Het is heel makkelijk in gebruik. Je verstuift het product, wrijft goed uit en in enkele seconden zijn je handen hygiënisch schoon, zonder water en zeep te gebruiken.
Een doeltreffende en verzorgende formule, dermatologisch getest! Daarnaast is het ook milieuvriendelijk doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen!

Dus… of het nu voor mezelf is of voor de kids… ik ben heel blij dat ik deze spray steeds bij me heb! Een aanrader maar ook echte musthave voor on-the-go!

Verkrijgbaar in de apotheek!

DSC00389

DSC00393

DSC00397


Love,

Elle.

2 thoughts on “DOU MY HANDS

  1. Herkenbaar!
    Hier een dochter met slakkenobsessie -_-.

    Dou my hands lijkt met zeer gemakkelijk. Wij vertrekken binnenkort op autovakantie en was ook op zoek naar een manier van handen wassen zonder water. Zelf heb ik zo’n desinfecteer potje in de auto staan, maar dat product is te agressief voor de kindjes.

    Is dit product geschikter?

Geef een reactie