ENTERTAIN JE KIDS 3

Toen ik gisteren ochtend opstond stelde ik me de vraag hoe ik al mijn werk gedaan zou krijgen met een hele dag Cis in huis! πŸ˜‰
We reden naar de fun en kochten “een blauwe schelp” ( lees zandbak / zwembad )
Terwijl Cis zich bezig kon houden met zijn berg zand, zou ik dat doen met mijn berg werk!
Het lukte… Cis hield zich flink bezig heel de dag, met de nodige aandacht hier en daar!

S’middags kreeg hij een lekker gezichtje! Zijn favoriete lunch… een spiegeleitje met ketchup en een hoopje komkommer blokjes. Heel makkelijk, maar hij is er dol op!
De kunst is om het helemaal op te eten, zonder dat mama mee helpt om in stukjes te snijden! * Zucht!

img_9296

Wanneer meneertje alleen moet eten dan zet ik altijd een klein tafeltje voor de tv… dat is makkelijk en zo kan hij rustig eten… na het eten begon de verveling wat toe te slaan en ging hij op avontuur! ” Mamaaaaaa… mag ik die stok?” vroeg hij!
” Ja hoor schat… pak maar ” …. alleen had ik niet echt door welke stok…
Toen ik enkele minuten later heel wat gezucht en geroep hoorde ontdekte ik dat hij zal te balanseren op een heel dun bamboo stokje…
Oioi… goed bezig mama! Zo moet het dus niet!

img_9355

S’avonds werd het lange wachten beloond. We zouden samen voor het eerst een movie night houden! We haalde de grote dons naar beneden en zaten gezellig samen onder de dekens! Ideaal … ook voor Vin want die vond het heerlijk om tussen die zachte dekens te rollebollen!
Cis kan normaal gezien lang en rustig tv kijken… al denk ik dat hij het nu iets te leuk vond allemaal! Van stilzitten was er snel geen sprake meer!

Gelukkig vonden mama en papa de film ZOOTROPOLIS op Telenet een kei leuke film! πŸ˜‰

img_9354

LOVE,

Elle.

 

One thought on “ENTERTAIN JE KIDS 3

Geef een reactie