TRANQUINI positively relaxed

Stress… In deze tijden ontsnappen we er niet aan! Alles moet snel gaan, we willen zoveel mogelijk op 1 dag doen en liefst 10 dingen tegelijkertijd….
Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd wel een heel rustig persoon was… Hard werken was wel een must, maar steeds met het motto: go with the flow. Ik denk dat ik die positieve eigenschap van mijn papa heb meegekregen! Die kon ook na weken- en urenlang door werken nog steeds overal verschijnen met een lach op zijn gezicht en de momenten dat hij vrij had gewoon keihard genieten van iedere seconde. No stress…

Een beetje gezonde stress is altijd goed, maar stiekem heb ik sinds de start van mijn eigen zaak af en toe wat meer last van de “ongezonde versie” ūüėȬ†. Die ontstaat vaak omdat ik het gevoel heb dat ik nooit genoeg heb gedaan op een dag… Soms, of eigenlijk heel vaak, loopt mijn planning in het 100 omdat Cis en Vin graag wat meer aandacht nodig hebben. Het is wat het is, maar soms zorgt dit voor een hoop stress en gevloek!

Ik werk van thuis uit en dat is meestal een luxe, maar dat heeft ook als nadeel dat het werk nooit gedaan is. Af en toe even “uitblazen” doe ik iedere dag. Als is het maar 5 minuten… Een frisse neus halen (als het niet regent) en een lekker tussendoortje doen wonderen.

Mijn “tussendoortjes-moment” heeft sinds 2 weken een andere wending gekregen…
Ik mocht het drankje Tranquini uittesten en was meteen verkocht!

Tranquini is een licht bubbelend drankje met een heerlijke frisse smaak. Het¬†vindt zijn oorsprong in de rust van de Oostenrijkse Alpen en meren.¬†Ge√Įnspireerd¬†door de natuur en gemaakt van zuiver bronwater!
Het zet je stress om naar ontspanning en helpt je omgaan met je dagelijkse uitdagingen, dit op een hele positieve, relaxte manier doordat het
¬†is gemaakt van kalmerende¬†ingredi√ęnten.
Tranquini bevat het van nature ontspannende element uit groene thee, wat de alfagolven in je hersenen stimuleert , zo kun je je dankzij een langzamere hartslag en ademhaling ontspannen. Tranquini bevat enkel natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. 

Ondertussen ben ik helemaal verkocht aan dit drankje. Ik voel dat ik minder last heb van die moeilijke stressmomentjes en kan vaker dingen weglachen waar ik enkele weken geleden om gevloekt zou hebben. Ook lichamelijk doet het me echt goed… Ik voel die druk steeds opkomen wanneer mijn schouders en rug pijn beginnen doen… En ik kan niet geloven dat het toeval zou zijn dat ik net deze twee weken hier amper last van heb gehad!
Het drankje maakt je ook niet moe, moest je daarover twijfelen. Het zorgt ervoor dat ik makkelijk de dag door kan werken, beter kan concentreren maar ook relativeren.

Relax… Feel the flow!

Voel jij je ook soms wat opgejaagd? Dan raad ik jullie dit drankje zooooo hard aan!
Probeer het en ik weet zeker dat jullie hier ook het resultaat van gaan voelen!

Tranquini is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken… Een heerlijke fruitsmaak en mijn all time favorite Jade! Je kan ze onder andere kopen bij Albert Heijn en Spar.

DSC00254

DSC00255

DSC00285

DSC00262

DSC00277

DSC00274

DSC00256

DSC00300

DSC00257

DSC00249

LOVE,

Elle

Geef een reactie