Entertain je kids 2 

Helemaal onverwachts hoorde ik Cis deze nacht super hard huilen… Toen ik zijn kamertje binnenstormde zat hij op het bed over te geven! Toen we samen naar beneden gingen om wat te drinken en te bekomen bleef hij zich maar misselijk voelen! Van een uur of 4 tot iets voor 6 had onze kleine vriend het moeilijk. Een kort nachtje dus en ik spreek voor iedere mama als ik zeg dat ik alle pijntjes en kwaaltjes zou willen overnemen! Ik zou hem vandaag dus mega hard verwennen… Maar zoals ieder maandag is het hier super druk… De bestellingen van het weekend moeten de deur uit, de blog moet worden voorbereid en ook de mailtjes moeten dan beantwoord worden. Dus… Ik heb mijn handen meer dan vol op maandag… Nog meer met een zieke Cis in huis! Na enkele uurtjes uitzieken voor de TV wou hij meer actie! En wat is er leuker dan kampen bouwen? 

Onze woonkamer is klein… Te klein! En ik vind nooit de perfecte setting voor onze meubels! Om de zoveel weken verschuif ik alles weer… Ik word er zelf helemaal gek van…maar ik kan er niets aan doen! De opstelling van de woonkamer staat weer anders… Niet zo evident om een kamp te bouwen, maar Cis ze’n wil is wet en voila… Met een beetje verbeelding ontstond Cis zijn “tent boot”!

We verzamelde alle kussens, namen er een hoeslaken bij en de wc rol deed dienst als verrekijker! Cis was blij… Heel blij!  En mama… Ook! 😉 

Na de middag… Zo rond 14h viel Cis in slaap… Het was een lange dut, want rond 18:30 kreeg ik hem eindelijk wakker! Uitgerust en hopelijk genezen! 

Nog meer inspiratie nodig? Misschien is deze opstelling ook wat voor jullie? 😉 

Zagen jullie de blog en vlog van gisteren al? Neem zeker een kijkje! Zijn jullie fan? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Je zou mij er een heeeel groot plezier mee doen! 💋

Love, 

Elle. 

Geef een reactie