Picture Diary

De voorbije week was zooooo leuk! Cis en ik waren beide jarig en we hebben met de hele familie kei hard genoten van enkele dagen qualitytime!
Veel taart, bubbels, lekker eten, gelach en geknuffel! Het was heerlijk! In tegenstelling tot de vorige verjaardagen van Cis heb ik dit keer niets voorbereid… Geen speciaal thema, geen gekke te dure taart… gewoon gezellig samen met familie erbij zonder te veel gedoe!
Ik heb er bewust voor gekozen om het dit jaar anders te doen… Omdat ik de voorbije jaren misschien iets te hard bezig was met de voorbereidingen en toen het dan eindelijk zo ver was vloog de dag zo voorbij dat ik de helft had gemist!

Geweldig toffe dagen en een hele hoop leuke foto’s… Ik deel ze graag met jullie in deze Picture Diary! 

DSC00022kopie


DSC00058kopie

DSC00065kopie

DSC00091kopie

IMG_5611
Love, 

Elle. 

Een gedachte over “Picture Diary

Geef een reactie