Home – Love Nature

Kan ik 30 dagen zonder droogkast? Mijn eerste reactie was meteen NEEN! Zo erg is het met mij gesteld.. Een luxe wordt heel vaak een gewoonte, terwijl je nooit meer aan een andere oplossing denkt.
Toen Brabantia mij vroeg om de “30 dagen challenge”  aan te gaan werd ik me plots bewust van andere oplossingen.

Nu het beter weer is (en hopelijk niet meer te veel zal regenen) is het heel makkelijk om je was buiten te drogen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik met sommige stuks vaak lig te knoeien in de tuin. Shirts of truitjes die niet in de droogkast moeten hang ik dan over een stoel en ook de lakens laat ik vaak buiten drogen, terwijl ze nog half op de grond hangen… Niet ideaal! 🙂
Ik koos een droogmolen van Brabantia uit en deed de test.

  • Met een grondanker kan ik de droogmolen makkelijk in en uit de grond brengen, zo kan ik de paal weer makkelijk opbergen als deze niet in gebruik is.
  • Toen ik de natte was uit de wasmachine haalde, en naar buiten liep, zorgde de wind en de geuren van het wasmiddel voor een zalige geur! Ik hou zo van die frisse geuren!
  • Ik stond echt te kijken van hoeveel was er nu aan zo’n droogmolen kon hangen!
  • Mijn was droogt zonder enige twijfel veel sneller en ruikt frisser dan anders.

Ik moet toegeven dat ik hier eigenlijk echt van geniet. Een kwartiertje was op hangen in de zon brengt duidelijk rust en het brengt een heel huiselijk gevoel maar boven. Ik moest stiekem een beetje lachen… Want ik voelde me echt een huismoedertje…
Wat ik eigenlijk ook gewoon ben! 😉

Maar waarom wil ik jullie nu zo graag overtuigen van zo’n droogmolen?

  • Het geeft je was een frisse geur
  • Het kost niets, de zon is gratis
  • Je kleren blijven langer mooi
  • Het zorgt even voor wat rust… Even een frisse neus halen en weg van die computer of ander werk.
  • Maar het allerbelangrijkste is dat het beter is voor het milieu

En wat nog leuker is… Voor elke Brabantia ‘droogboom’ die verkocht wordt, zal WeForest een echte boom planten. En wanneer je je  registreert volg jij zelf de groei van je eigen boom!

WeForest is een internationale non-profitorganisatie die een onstuitbare beweging op gang brengt rondom het planten van biodiverse bomen. WeForest zet zich in voor het herbeplanten van een inheems bos en tegen woestijnvorming. Daarbij stimuleert WeForest de lokale economie op een duurzame manier.

Dusss… Ik ga niet met zekerheid beloven dat ik 30 dagen lang mijn droogkast niet aanraak, maar als het weer zo mooi blijft, dan zal onze droogboom hier vast en zeker veel gebruikt worden!

Heb jij zin om mee te doen aan de 30 dagen challenge? Deel dan je droogfoto’s of was en droogtips op twitter/instagram met de hastag #LoveNaturePledge

De absolute #LoveNature kampioen wint een prijzenpakket ter waarde van €300,-. En er worden trouwens 50 bomen op jouw naam gepland!

Meer info kan je hier terugvinden!

IMG_5478

IMG_5479

IMG_5481

IMG_5484

Frisse groetjes,

Elle.

 

Geef een reactie