Weekend Deal

Jullie hoorden het misschien tot daar kletteren, maar ook onze kelder werd getroffen door het noodweer… Op enkele minuten zagen wij onze kelder gewoon onderlopen…
Uit ieder gat stroomde wel water… En zelfs uit het plafond drupte water…. Het was crazy om te zien!

Met manlief en stiefdochters probeerde we alle spulletjes van de Elle Milla Shop hoog te leggen en dat lukte maar net op tijd! Gelukkig maar, want water of geen water, we zouden doorgaan! De nieuwe drop moest online en jawel… Ook de nieuwe weekend deal is een feit!

Ik koos 2 super leuke jumpsuits uit… Geïnspireerd door de stoffen en kleuren van Missoni.
Ik twijfelde of ik het dit weekend zou uitbrengen, of nog zou wachten op beter vakantieweer (want deze jumpsuits zijn echt wel dé musthave voor je zomervakantie!)
Maar ik vind dat we stilaan wel weer wat zomer mogen gaan voelen, dus voila… Bij deze presenteer ik jullie dit weekend een mega summer weekend deal!

Wie dit weekend deze musthave wil scoren betaalt maar €35,- ipv €50,-! Niet slecht toch?
Kies jij voor donkerblauw met goud? Of zilver met fris groen?

En als we dan toch nog even moeten wachten op onze welverdiende zomer, kan je de jumpsuits nog altijd combineren met de mooie gekleurde bernadette sweaters!

Hope you’ll like it lieverds…

(En oh ja… Excuses voor de blauwe plekken op de benen… Dat krijg je als je twee zoontjes hebt 😉 … De zonnebril deed dienst als wallenbeschermer, want de voorbije (regen)dagen waren nogal heftig! 😉

IMG_5162

IMG_5168

IMG_5176

IMG_5185

IMG_5197

IMG_5203

IMG_5212

JUMPSUIT NELLY DARK BLUE – enkel dit weekend van €50,- voor €35,-
JUMPSUIT NELLY LIGHT BLUE – enkel dit weekend van €50,- voor €35,-

GILET BERNADETTE MINT – € 75,-
GILET BERNADETTE SOFT PINK – € 75,-

Love,

Elle

Geef een reactie