Home – AddWash Samsung

Weekend… I love you… Maar stiekem kijk ik altijd heel hard op tegen die enorme berg was en strijk! Met een baby, een peuter en 2 stiefdochters in huis heb ik er steeds mijn handen aan vol!

Maar sinds enkele dagen is “de was en de plas” een stuk leuker geworden!

Al maanden stelde ik het uit… Onze wasmachine had z’n beste tijd gehad en ik moest nu echt wel eens op zoek naar een nieuwe! Toen ik enkele weken geleden tussen de reclameblaadjes de nieuwe AddWash van Samsung zag, was ik meteen verkocht!

Het viel me meteen op dat de AddWash was voorzien van een extra deurtje. Zag ik dat nou goed? Ooowjaaa… Zonder enig probleem kan je het wassen pauzeren om nog wat extra was toe te voegen via het deurtje.
Iets wat voor mij echt wel een zaligheid is, want ik vergeet altijd wel wat verloren sokken of onderbroeken… ( of dirty rompertjes van Little Mister Vin … 😉 )

QSES6194000

Ondertussen mag ik mezelf trotse en vooral happy eigenaar noemen van deze ge-wel-di-ge AddWash, want niet alleen dat extra deurtje is een zaligheid, ook kan ik er nu 12kg was per keer doordraaien en ik moet zeggen dat dit een grote luxe is!

Nog een groot voordeel is de EcoBubble functie! Deze mengt water, zeep en lucht voor het starten van het wasprogramma tot zeepbellen die vervolgens in de trommel worden verspreid.Die zeepbellen dringen tot 40 keer sneller in stoffen door. De EcoBubble zorgt dus -zelfs met koud water – voor een zachtere behandeling van de kleding en supergoede wasresultaten! Yaaay!

En wat je wat ik nog het allerleukste vind? Dat is dat ik al die was op minder dan 1 uur weer uit de wasmachine kan halen! De Superspeed functie staat hier dus op nummer 1…
Zo heb ik extra tijd voor andere huishoudelijke taakjes, of speelplezier met de kids, terwijl wasmachine 2 of zelfs 3 staat te draaien!
Echt een topding!

Ohja… En ben ik dan toch vergeten effectief op de start knop te duwen, dan kan ik deze gewoon bedienen via mijn smartphone!
Ik kies eender welk programma in het menu, en met 1 klik kan ik mijn wasmachine vanop afstand aanzetten!
Tijdens het wassen word ik via de SmartControl ook steeds op de hoogte gehouden van “de stand van zaken” en krijg ik ook een melding binnen wanneer het wasprogramma is afgelopen!
Hoe cool is dat?!


Call me crazy of niet, maar jullie mama’s kunnen jullie best wel voorstellen dat de AddWash mijn huishoudelijke taken een stuk aangenamer maakt!

Nu nog even een oplossing vinden voor die strijk! 😉
Cis en Vin vinden die bergen was eigenlijk veel leuker… Terwijl Vin steeds mijn opgeplooide hoopjes weer vernietigt zoekt Cis de juiste paar sokken bij elkaar! 😉

IMG_4980

160209_Samsung_wasmachine_leeg_v1

IMG_4984

160209_Samsung_model_met-hemd_v1

IMG_4987

Love,

Elle

Geef een reactie