Home – Op de kamer bij Cis en Vin

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik tijdens de zwangerschap van Vin weinig voorbereid was op zijn vroege komst! Ik zou de laatste maand alles in orde gaan brengen, waaronder de allerleukste en grootste opdracht… Zijn kamertje!
Ik moet eerlijk toegeven, dat ik dit sinds vorige week nog steeds niet had gedaan!
De basics waren er natuurlijk wel, maar vorig weekend nam ik Cis en Vin een hele dag mee naar boven en ging ik aan de slag in hun kamertjes!

Ik begon met Cis zijn kamertje… Omdat hij dat zo wou! 😉 Een tijdje geleden maakte hij een paar hele mooie schilderijtjes die ik boven zen bedje had opgehangen! Ik ben grote fan van Cis zijn abstracte kunst en ook hij is er best trots op, want hij maakte me ’s avonds iedere keer weer duidelijk dat “hij die heeft gemaakt, he mama”!

Om het allemaal wat persoonlijker en voller te maken bestelde ik bij Smartphoto een heleboel prints. Je kan er voor heel wat leuke dingen terecht, maar ik zocht simpele vierkante prints omdat ik zoveel Instagram foto’s op m’n iPhone heb staan! Ik keek er eigenlijk wat tegenop, want ik heb zoveeeeel foto’s op mijn laptop staan. Maar ik ontdekte al snel dat ik ze ook gewoon via men smartphone kon bestellen. Ideaaaal!

De Art Wall van Cis kreeg dus een nieuw jasje! Hij mocht tussen een heleboel foto’s zijn favorieten kiezen en die plakte ik met schilderstape op de muur rond en op zijn schilderijtjes!
Het was even een werkje, maar hoe meer foto’s er op de muur verschenen, hoe leuker hij het begon te vinden! Ik heb nog wat plaats over gelaten, omdat ik wil dat het met der tijd verder groeit!

De andere muur kreeg gezelschap van onze WILD ANIMAL TIGER uit de Elle Milla Shop. Die versierde ik met Cis zijn allereerste verjaardagskroon en rondom op de muur plakte ik vilten driehoekjes die ik ter plekke heb geknipt! 😉 (ik kleefde ze gewoon vast met kleine stukjes schilderstape aan de achterkant!)

De tipi kreeg Cis voor zijn eerste verjaardag en is van bij teleukhout. Echt de moeite om eens te kijken, want daar hebben ze heel veel leuke spulletjes voor in huis!
De bekende tapijt is van Ikea… Eentje die ik graag in meerdere kamers van ons huis zou willen hebben!

Vorige week bestelde ik trouwens heel wat nieuwe spulletjes voor Vin zijn kamertje. Kennen jullie het merk Done by Deer? Een Deens merk met de allermooiste spulletjes voor de kinderkamer! Je kan de collectie bestellen bij De Kleine Zebra! De webshop der webshops als het om KIDS dingen gaat!
Toen de spulletjes aankwamen in een super mooie grote doos, wist ik meteen dat deze nog een mooi plekje ging krijgen! En voila… Cis zijn nieuwe “nachttafeltje” staat perfect bij de rest van zijn kamertje! Dikke merci aan de Kleine Zebra! 😉

Ook Cis zijn bedlinnen kan je hier shoppen!

De dierenhoofden en deco lights kan je hier vinden in de Elle Milla Shop!

Het slingertje met Cis zijn naam maakte ik zelf… Voorlopig nog niet te bestellen via de shop, maar als jij ook graag een gepersonaliseerd naamslingertje wil, dan mag je altijd al even mailen! 😉

Recht tegenover de kamer van Cis… Vinden we het kamertje van Vin terug!
Dit was eerste de kamer van mijn stiefdochter Yindi, maar die heeft haar kamertje afgestaan aan Vin!
Het behangpapier is misschien een beetje girly, maar kon toch nog even blijven hangen door de mooie mintkleur!

De meubeltjes in de kamer zijn van de Stokke Home Collectie. Het bedje is supergezellig, omdat het in de vorm van een huisje is gemaakt en ook wanneer Vin ouder is, kan ik het bedje omtoveren tot een echt slaaphuisje!

Ook hier kies ik weer voor veel zwart-wit accenten, met mint als eyecatcher. De pineapple lamp brand hier alle nachten en overdag speelt Vin graag met de spulletjes van Wee Gallery… Met de Baby Art Cards als favoriet! Hij kan zich echt een lange tijd bezig houden met naar deze prachtige kaartjes te zien! (in 1 van de vorige blogposts vertel ik hier meer over!)

Ook Vin kreeg een zelfgemaakt raindrops slingertje met fotoprints van Smartphoto.

De panda kreeg een verenkroontje… Handmade by Tough Cookie Store!

Ook zijn we heel blij met de nieuwe aanwinst van de Done By Deer opbergdozen! Want rommel hebben wij hier genoeg! 😉

Kussen : Wee Gallery

Het bedje pimpen is niet moeilijk! Ook de muur kreeg wat vilten versiering! (ja, ik bleef maar knippen en plakken die dag! 😉 )

De superzachte olifant en bedlinnen van Done By Deer zijn echt mijn favorieten! Oooh… Iedere keer als ik z’n kamertje binnenstap ziet het er zo gezellig uit!
En ook wanneer Vin wakker wordt hoor ik hem lachen en spelen in z’n bedje! Een grote fan van de olifant! 😉


Het allereerste schilderij dat ik ooit gemaakt heb, staat voorlopig in Vin z’n kamertje en doet dienst als “kledingrekje” 😉

Voila… Zo hebben jullie een idee hoe het er hier voorlopig uitziet! Ik ben zo blij dat ik er eindelijk tijd voor heb gemaakt! Binnen enkele weekjes zal ik vast wel weer wat verschuiven en veranderen. Keep you posted on that! 😉

Nog 1 leuk weetje… De spulletjes van WEE GALLERY zijn dit weekend aan -30% in de Elle Milla Shop! Dus ben jij ook zo’n fan van die zwart wit spulletjes? Neem dan zeker hier eens een kijkje!

En alvast slaapwel en sweet dreams voor vanavond! 😉

Love,

Elle

3 gedachten over “Home – Op de kamer bij Cis en Vin

  1. Ohh wat een super leuke kamers!! Ik vind het bedje van Vin ook echt fantastisch! Kun je dat ‘dakje’ los kopen of zit dat aan het ledikant vast? Zou ik ook heel graag willen kopen voor mijn zoontje 🙂

    1. Het zit vast aan het ledikantje! Je moet het maar eens opzoeken op de site van Stokke! Ook super leuk als peuter bedje! X

Geef een reactie