Weekend vibes! 

Ik moest maar 1 keer vragen aan Cis of hij mee wou gaan wandelen of hij stond al klaar! ” Gaan we naar het bos?” Vroeg Cis… “Nee schat we gaan gewoon wat door de straten wandelen… Een frisse neus halen.” 

Dat doe ik wel vaker als Vin protesteert om te slapen! Niet dat hij zo lastig is, nee hoor… Meneertje kruipt of staat hier uuuuuuren aan een stuk zonder geklaag! Als Cis in de buurt is, is Vin ook blij! 

Maar wanneer hij rond 2 uur in de middag nog steeds geen dutje heeft gedaan merk ik echt wel dat hij moe is! Daarom helpt het ( meestal ) om even een “toereke” te gaan doen! Vin mocht voor de tweede keer in de Stokke… Eigenlijk mag dat niet, want dat is de rijdende troon van Cis, maar ik moet de Bugaboo nog ombouwen omdat Vin ( nu ECHT wel ) niet meer ik de wieg past. 

Vin geniet van het uitzicht, maar van zodra we stil staan protesteert hij! Hij is ECHT heel moe, maar slapen doet hij niet! 
Cis zijn lievelingskleur is blauw… En toen ik vandaag zijn nieuwe All stars als cadeautje gaf, riep hij meteen… “Ooooooh mama… Nu weer blauwe schoenen?!” 

Ik besefte dat ik de laatste 6 paar misschien wel eens iets anders dan blauw kon verzinnen, maar hij staat er zo verdomd goed mee! 
Zijn broekje is van Diapers & Milk en heeft al heel wat avonturen doorstaan! Voor zo’n dunne legging ben ik echt wel versteld dat deze er nog zo mooi blijft uitzien! 
Het oversized shirt van NuNuNu is mijn favoriet! Hij is eigenlijk nog wat te groot, maar dat maakt het juist extra stoer! 
Vin gaat vandaag voor een old school kruippakje van Cis! 
En mama? Die draagt vandaag een leopard jeans van H&M, een zijde zachte blouse van SuperTrash die ik vond bij Maasmechelen Village en mijn nieuwe sneakers van P.I.U.R.E vond ik jij Brantano! 

De clutch kan je terugvinden in de Elle Milla Shop en is verkrijgbaar ik tal van kleurtjes. Er zit trouwens nog een extra riempje bij zodat je deze ook als schoudertasje kan gebruiken! 
Super casual en stiekem heel “matchy” met elkaar! 

Na de wandeling gaf ik Vin een verwen flesje en sliep hij als een roosje… ( toch voor een half uurtje! 😉 ) Naast zijn super zachte nieuwe olifant van Done by Deer… Waar ik jullie trouwens snel veel meer over ga vertellen! Dus… Stay tuned en geniet van jullie zondag! 


Love, 

Elle. 

One thought on “Weekend vibes! 

Geef een reactie