WEEKEND DEALS

In het weekend hebben wij steeds een date in de Elle Milla Shop! 😉 De voorbije weekends koos ik iedere keer een paar leuke nieuwe items uit die uitzonderlijk in dat weekend aan een heeeeeel leuk prijsje de deur uit vlogen!
Ik merk ook aan jullie dat jullie steeds vragen naar mieuwe spullen en ik moet ook wel toegeven dat ik het echt super leuk vind om heel regelmatig met dat nieuwe uit te pakken!
Werken met maar een paar collecties per jaar lijkt me niet zo uitdagend… en ik denk dat we in deze tijd ook veel meer verwend zijn… We want more and we want it fast! Yessss, daarom is het vanzelfsprekend dat ik nu weer heel snel met een nieuwe drop wil komen… Volgende week trek ik er weer op uit en ga ik opzoek naar die nieuwe leuke spulletjes. Om hiervoor ruimte te maken gaan we dit weekend weer even helemaal los…
Niet 1 weekend deal, maar een heleboel sterke weekend DEALS!
Kies uit heel wat sweaters, shirts, tunics, handtassen en schoenen en geniet een heel weekend lang van uitzonderlijke kortingen!

Ik sta dit weekend weer paraat en als jullie vragen hebben over maatjes of stylingadvies nodig hebben dan kunnen jullie mailen naar… ellemilla@gmail.com

Geniet van jullie weekend ( naar horen zeggen schijnt morgen de zon! so enjoy!)
En vergeet zeker niet even langs te komen en een kijkje te nemen tussen onze Weekend Deals! 
WEEKEND DEALS

LOVE,

Elle.

Geef een reactie