OOTD ELLE

Ik wist dat deze ripped jeans een toppertje zou worden! Deze jeans van One Teaspoon vond ik en tijdje geleden bij Smits Studio en ik had jullie gewaarschuwd dat je deze de komende maanden wel wat vaker zou terug zien! ūüėČ
Vandaag geen sneakers maar comfy high heels! Ik moet eerlijk toegeven… hakken dragen als mama is vaak de hel. De goede paar hakken is dan ook echt heel belangrijk! Ik heb heel wat paar hakken in de kast staan die ik wekelijks met een glimlach bekijk en waarvan ik nog steeds heel blij ben dat ik ze heb, maar voorlopig loop ik bijna iedere dag op sneakers of biker boots.
Toen ik deze mooie nieuwe enkellaarsjes¬†van P.I.U.R.E bij¬†Brantano zag, kon ik ze niet laten staan! En wat ben ik blij met dit paar… ze zitten zoooo comfy en jawel… ik kan er heel de dag zonder problemen mee rondlopen! Jaa… zelfs achter die twee bandieten hier thuis!

Enkele dagen geleden vond ik mijn lievelingsshirt uit mijn tiener jaren terug.. Een basic shirt van Bershka. Een beetje kort, maar aangezien dat we weer een beetje blote buik mogen laten zien draag ik deze met weer heel veel plezier!
Het jasje is 1 van de nieuwkomers uit de Elle Milla Shop en is zonder twijfel one of my favs!

Love,

 

Elle.

3 gedachten over “OOTD ELLE

Geef een reactie