Food – Campina tussendoortje

Vorige week deelde ik 1 van mijn favoriete receptjes met plattekaas! Vandaag deel ik nog een tweede receptje. Een zoete zonde deze keer! 😉

Het is supermakkelijk en your kids are going to love it!
Het enige wat je nodig hebt zijn enkele ingredienten en 5 minuten tijd!

– Fruit naar keuze (maar mijn favorieten zijn de blauwe besjes en de frambozen)
– Marie koekjes
– Campina plattekaas (ik koos weer voor de volle… voor een extra volle smaak! 😉 )
– Pistachenoten
– Vanillesuiker

13139323_10153442969267032_4564707705592220406_nkopie

– Neem glaasjes of glazen potjes zodat je de verschillende lagen mooi kan zien!
– Neem de  mary koekjes en steek ze in een plastic zakje.
– Klop de koekjes fijn… Deze worden de onderste laag en zorgen voor een heerlijke crunch!
progress3
– Meng de Campina plattekaas met de vanillesuiker naar eigen smaak.
– Vul een dikke laag in het glas zodat je ongeveer nog 2 a 3 cm over hebt.
– Vul de derde laag met je favoriete fruit!
– Hak de pistache noten in grove stukken en strooi over het fruit heen.
– Werk nog af met een beetje suiker en je kan beginnen met smullen!
– (let op… heb je kleine kindjes, dan kan je de pistachenoten beter achterwegen laten en       nog wat extra cookie crumble voorzien! 😉 )

13139130_10153442969027032_1636457600643201580_nkopie

13179100_10153442969077032_2367871812138003019_nkopie

Neem zeker een kijkje bij de super leuke site EmojiCooking van Campina… Je vindt er de lekkerste receptjes die je kan maken met plattekaas.

LOVE,

Elle.