Weekend vibes

Terwijl we vorige week mochten genieten van een heerlijk zomer weer, trok ik dit weekend mijn Bernadette gilet weer aan en zit ik met thee en koekjes op de bank!
Ik kijk met heel veel plezier weer even terug naar de foto’s van het vorige weekend!

We trokken terug naar ons favoriete plekje in Lommel… de Sahara… vlakbij huis een oord van rust en natuur…
Cis en Vin zijn dol op deze wandelingetjes… vooral Cis zijn grootste fantasie komt dan boven en ik heb ook gemerkt dat hij hier zijn inspiratie op doet voor zijn denkbeeldige speel avonturen!

Toen we bij het water aankwamen was Cis niet meer te stoppen! De schoenen gingen uit en hij trappelde er vrolijk op los…Ook grote zus Yindi liet Vin ook kennismaken met het water. Mama hield haar schoentjes flink aan… 😉

Later op de dag genoten we van een super gezellige namiddag in de tuin bij mijn ouders.

Ik maakte die dag heel wat filmpjes want ik wou jullie mee laten kijken in mijn nieuwste vlogfilmpje… Maar zoals jullie enkele dagen geleden hebben kunnen lezen is mijn laptop aan zen laatste dagen toe en was het bewerken van filmpjes niet zo’n goed idee! Heel jammer dat het niet is gelukt, maar gelukkig zijn er nog altijd deze leuke foto’s!

IMG_4170

IMG_4180

IMG_4180
IMG_4188

IMG_4195

IMG_4200

IMG_4201

IMG_4204

IMG_4205

IMG_4208

IMG_4209

IMG_4216

IMG_4238

IMG_4241

IMG_4247

IMG_4256
Lange jurk verkrijgbaar in de Elle Milla Shop! Summer musthave!
Love,

Elle.

One thought on “Weekend vibes

Geef een reactie