OOTD ELLE – Black and white and silver!

Nog 1 dagje zon voor dat we er weer even afscheid van moeten nemen! (Boehoe! ) Vandaag ga ik nog maar eens voor een black and white combi en zilver als accent kleuren!
Het witte topje en rokje vond ik bij H&M. De Nikkie Halsketting en Fringe & Studs handtas kunnen jullie terug vinden bij de Elle Milla Shop.
( Voor de liefhebbers… opgelet… laatste stuks, so be fast! 😉 )

Mijn glitter schoentjes vond ik bij Les Soeurs. 3 zussen met een hart voor mode en creativiteit! Samen gaan ze opzoek naar de allerleukste accessoires en fashion items. Je kan ze kopen via hun webshop, maar na Hasselt kan je ze nu tijdelijk terugvinden in hun Pop Up Shop in Antwerpen!
Ik ben er zelf nog niet geraakt, maar aan de foto’s te zien ziet het er veel belovend uit! Mijn nummer 1 adres wanneer ik de eerst volgende keer naar Antwerpen ga!


IMG_4591
IMG_4592 IMG_4599

Love, 

Elle. 

Geef een reactie