Fashion never sleeps! 

Fashion never sleeps! En de Elle Milla Shop ook niet! Het is maar moeilijk om met bedtijd mijn geluid van de iPhone stil te zetten… Want mijn winkel is dag en nacht open!

Toen ik gisteren nog heel wat werk te doen had voor de nieuwe drop, deed mijn laptop plots niet meer mee! Hij bleef heel de dag door crashen en ik zag de uren voorbij gaan en moest nog heel de shop vullen! Grrrr… Met bloed, zweet en tranen en heeeeel veel geduld is het me toch nog gelukt! Al vrees ik wel dat meneer de laptop er snel mee zal stoppen!

Genoeg over ongeluk, maar laat ik het even hebben over die nieuwe spulletjes! De bomberjasjes zijn niet te missen deze zomer! Ik koos er enkele uit in hele luchtige stofjes en frisse prints! Perfect voor de zomer! Ook deze prachtige doorkijk jasjes met borduursel zijn echt zoooo mooi! Ik ben heel blij met deze aanwinst! Ze staan prachtig met verschillende outfits en zeker met de nude toon van je huid als ondergrond maakt dit jasje helemaal af!De lange zomerjurken zijn ook echt een musthave! Je kan hier trouwens ook wat spelen met de lengte doordat de knoop van de touwtjes vooraan de lengte van de bandjes bepaald! Wil je het kleed langer, dan maak je een kleinere knoop! De bestsellers van de vorige drop krijgen concurrentie van nieuwe kleurtjes! Een veel gevraagde kleur is donker blauw, dus koos ik ook hier voor wat meer blauw!


BEKIJK DE NIEUWE DROP HIER!!!

Naast de nieuwe spulletjes wil ik jullie ook nog even zeggen dat er naast de SALE CORNER ook een aparte map is aangemaakt met laatste maatjes in MEDIUM en LARGE! Zo hebben jullie een makkelijk overzicht van die laatste stuks! Sommige stuks vallen iets kleiner van Maat dus twijfel je, stuur dan gerust een mailtje!


Veel shopplezier en ik sta vandaag stand-by om jullie vragen en mails te beantwoorden!
Liefs,
Elle.

Geef een reactie