Beauty – Lancome Energie de Vie

Vorige week vertelde ik jullie dat ik sinds het mama zijn eigenlijk altijd een beetje moe ben (de ene dag al wat meer dan de andere)… En gaf ik ook enkele tips hoe ik hiermee om ga (lees artikel Young Mother Tiredness )!

Ik wil niet stilstaan, ik wil niet moe zijn en ik wil zoveel mogelijk doen op een dag! Always on the run, never stop! 😉
Lange beauty routines zitten er voorlopig niet in, maar een goede verzorging voor mijn huid is echt wel nodig!
Ik was al een tijdje op zoek naar dé perfecte verzorging voor mijn gezicht, want of ik het nu wil of niet… dat ik de laatste jaren wat slaaptekort heb kan je goed zien aan mijn huid.
Donkere kringen rond de ogen en mijn huid die plots veel ouder, doffer en droger oogt.
Mijn huid schreeuwde om meer hydratatie en toen ik over de nieuwe lijn van Lancome hoorde, wist ik dat dit was waar ik al een tijdje naar op zoek was!

De Energie de Vie-lijn van Lancome bestaat uit drie producten die meteen voor een hydraterende boost zorgen! De producten zijn gevuld met echte superfruits, zoals goiji-bessen, citroenmelisse en gentiaanwortel… For unstoppable energy! 🙂

3 producten… 3 stapjes…

IMG_4333

Als eerste gebruik ik de The Smoothing & Plumping Pearly Lotion. Deze zorgt voor het voorbereidende werk! Het flesje ziet er al veelbelovend uit en wanneer ik deze op doe voel ik al meteen een enorm verfrissend gevoel… Om het mooi te zeggen: een hydratatiemagneet die ervoor zorgt dat het vocht heel snel in mijn huid wordt opgenomen.

13096127_10153444878987032_1652245196229040457_n

Hierna haal ik The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care erbij. Het is een alles-in-1 verzorging die een lotion, een serum en een crème combineert en die zorgt voor een stralende en gehydrateerde huid!
Het flesje is voorzien van een handig pompje. Je hoeft maar 1 keer te drukken en je hebt voldoende om je hele gezicht in te smeren.
De structuur is vloeibaar… Van zodra je het op je huid smeert voel je meteen een frisse boost… Het smeert heel fijn uit, zonder vettig aan te voelen.
(Haaa… Als ik jullie nu zou kunnen laten voelen hoe dit zalige productje aanvoelt, dan zaten jullie dit nu alvast met een dikke smile te lezen! )
Mijn huid straalt en voelt glad aan… Om nog maar te zwijgen van de heerlijke frisse geur!

13103443_10153444872027032_643962608881260573_n

Deze stapjes doe ik nu iedere ochtend!
Maar ook ‘s avonds wanneer ik al mijn make up heb verwijderd haal ik deze wondermiddeltjes weer boven en doen we er nog een extra stapje bij!
The Overnight Recovery Sleeping Mask is een nachtmasker dat mijn huid stralend en zacht maakt in enkele minuten tijd! In tegenstelling tot de 2 andere producten heeft dit masker duidelijk een dikkere structuur, maar smeert even fijn uit en doet dit masker flink zijn werk ‘s nachts.

13164315_10153444872097032_8547565601149899312_n

13177116_10153444872022032_2391151238858489258_n

Ik gebruik dit nu een kleine twee weken en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben! Het voelt heerlijk en het voelt ook echt alsof ik iets goeds doe voor mijn huid. Datzelfde gevoel als je bent gaan sporten of als je al een tijd gezond hebt gegeten…
Het voelt ook stiekem als een beloning… Zo na een lange dag druk in de weer te zijn die zalige frisheid op je gezicht voelen… Zennnn!
Ik ben heel blij met deze nieuwe aanwinst!
Het past bij mijn levensstijl… Bij het weinig tijd hebben en bij mijn nood aan hydratatie! 😉

IMG_4339

IMG_4349

Je kan de productjes terugvinden bij de betere parfumerie! Een echte aanrader voor wie net zoals ik weinig “badkamer-tijd” heeft! Bekijk de collectie HIER! 

Nog even in de mood komen? Bekijk dan dit campagne filmpje met de beautiful Lily Collins!
(Euhm… Girlcrush! 😉 )
#MadeofEnergy

EN lieve dames ik mag jullie het vrolijke nieuws meedelen dat ik wel liefst 5 Energie de Vie pakketten mag weggeven! ( Yaaaay! Jawel… 5!)
Wil jij kans maken op deze 3 ge-wel-di-ge verzorgingsproducten? Volg dan de stapjes hieronder en speel mee!

– Like de Elle Milla facebook pagina / en Instagram pagina @ellemilla
– Vertel me waarom jullie kan willen maken op het Energie de Vie pakket van Lancome.
– Tag 3 vriendinnen
– Extra kans maken? Deel dan de wedstrijd foto op je facebook en/of instagram pagina.

Volgende week maak ik de winnaar bekend!
Heel veel succes!

LOVE,

ELLE.

Een gedachte over “Beauty – Lancome Energie de Vie

Geef een reactie