Boy oh boy

Kinderen groeien als kool… En het lijkt alsof de mijne dat nog extra snel doen! Vaak opzoek gaan naar nieuwe kleertjes voor de jongens is alles behalve een straf! Ik kwam weer heel wat moois tegen op verschillende e-shops, maar toen ik de collectie van Zara zag was ik meteen verkocht! Het prachtig mooie blonde jongetje showt de kleertjes met veel succes, want alle kleertjes die ik in mijn winkelmandje wou doen zijn tijdelijk uitverkocht! 

Gelukkig komen ze snel weer binnen en wat super fijn van Zara is, is dat je gewoon je e-mail adres kunt ingeven bij het gewenste product EN maat en van zodra de spulletjes weer binnen zijn krijg je hiervan een bericht! Ik sta alvast te popelen om de spulletjes hieronder te bestellen! Wat een prachtcollectie voor super fijne prijzen! 


Love, 

Elle. 

Geef een reactie