Situation Vin

Het is een hele tijd geleden dat ik een baby update heb gedaan! Maar veel baby is hier niet meer te zien in huis! Vin is ondertussen richting de 9 maanden aan het gaan en iedere dag lijkt hij te veranderen en te groeien! 2 weken geleden verraste hij ons met zijn kruipkunsten… Hij verkent heel het huis en gaat altijd achter ons aan! Hij wil niets missen! Kruipen alleen is niet genoeg, en hij probeert zich overal recht te trekken zodat hij rechtstaat… Dat loopt hier en daar wel eens mis… Maar al doende leert men… Met vallen en op staan! πŸ˜‰

Cis is zijn grote held! Hij kan er uren naar kijken! Dat geeft zo’n heerlijk gevoel! Die twee hebben nu al zoveel aan elkaar…en dat groeit iedere dag!

In tegenstelling tot Cis is Vin een heel rustig mannetje… Cis kon al vanaf enkele maanden de show stelen en zich laten horen! Vin pakt het iets subtieler aan en is veel rustiger en zachter! Knuffelen kan hij ook als de beste!

2 verschillende mannetjes die elkaar zo goed aanvullen! Tis echt meer dan ge-wel-dig dat ik mezelf mama kan noemen van mijn 2 dikste vriendjes!

Vandaag bleven we nog een laatste dagje samen thuis, na een hele reeks weken waterpokken, buikvirusjes en snottebellen… Jaaa… Het was me wat! Weinig slaap voor mama en veel traantjes voor de kids! Maar met extra qualitytime komt alles wel goed!

Speciaal voor de gelegenheid haalde ik Vin zijn veelzeggend shirt boven! ” My Mom needs coffee”! Deze vond ik bij de super coole webshop MyBabyCloset.nl . Ze hebben er zoooveel leuke kleertjes! Echt! Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen!

En dan dat schattige mutsje van AaiAai! Wat is dat een toppertje zeg! Ik heb een zwak voor handmade merkjes en zeker als je voelt dat ze met liefde zijn gemaakt! AaiAai is zonder twijfel zo’n merkje! Belgisch, handmade with love en zonder twijfel een merk waar we zeker nog veel meer van zullen horen!

Zo… Met deze veel te schattige musthaves sluit ik hier af en steelt Vin nog graag even de show! ( als het mag van grote broer Cis natuurlijk! πŸ˜‰ )

LOVE,

 

ELLE.

 

OUI SPRING

5 thoughts on “Situation Vin

    1. De ene keer wel, de andere keer ni! Vin lijkt wel 10 gezichten te hebben! Echt heel gek om te zien dat hij zo snel veranderd! De laatste weken lijkt hij idd heel fel op Cis! Vin is enkel veel groter en is ook voorzien van wat meer babyvet! πŸ˜‰ extra zacht om te knuffelen haha! X

Geef een reactie