Even weg! Maasmechelen Village dag 1

Tijd voor een beetje quality time! Met 2 kids in huis is dat niet altijd zo makkelijk. Ties en ik mochten de kids naar oma en opa brengen en vertrokken daarna met heel veel plezier richting Maasmechelen!

2 dagen voor ons alleen! Za-lig!
Ik kan me niet echt herinneren wanneer ik voor het laatst echt rustig ben gaan shoppen. Ik zie me nog wel vaak door de stad heen rennen om snel nog enkele musthaves voor mezelf of de kids te halen. En wanneer ik hiervoor zelf geen tijd meer had, kon ik ‘s avonds in mijn bed nog wat online shoppen!

(Zucht… life of a working mom! J)

Ik kon dan ook geen betere locatie verzinnen om die mooie zonnige dag beter te starten dan in Maasmechelen Village.
Na 3 kwartiertjes reden we de snelweg af, parkeerden we gratis onze auto en liep ik al huppelend en giechelend richting de winkels. Ik was zo blij!
Tussen meer dan 100 luxe outlet boutieks zou ik zeker mijn slag kunnen slaan! “It’s mommy tiiiiiime!” 😉

Ik weet niet of het nu aan de zon lag, de prachtige panden of de mooie decoratiebloemen die heel de shoppingstraat versierden…
We kwamen meteen in de sfeer en voelden de lentekriebels bovenkomen… Ik moest dan ook maar enkele winkels binnenstappen en ik vond al heel wat outfits voor mijn nieuwe lente-garderobe!

IMG_2836

IMG_2833

IMG_2896

Na 2 uurtjes namen we even een kleine stop voor een hapje en een glaasje bubbels terwijl Ties en ik wat konden bijkletsen!

Na onze welverdiende pauze was het tijd om ECHT te gaan shoppen.
Ik draag regelmatig spulletjes van SuperTrash en was dan ook super blij dat ze hier ook een boutique hadden.
Met een hele hoop kleding over de arm trok ik richting paskamers op zoek naar mijn nieuwe favoriete stuks!
En net zoals gehoopt vond ik nog een paar pareltjes met een flinke korting en liep ik happy de deur uit!
IMG_2860

IMG_2880

IMG_2886

IMG_2892s

Ondergoed bij Calvin Klein, een knalroze portefeuille bij Ted Baker en een super schattige onepiece en shirtjes bij Noukie’s voor Vin.
Missie alvast geslaagd… Tijd voor iets zoets… ik rook al van meters ver dat er een wafelkraampje stond en kon er dan ook niet aan weerstaan! ( waarom zou ik ook…)
Terwijl we even uitrustte op een bankje genoten we nog even van de prachtige panden. De “ huisjes” zijn zo charmant en de combinatie van de warme kleuren en de propere brede straten maken heel het gebeuren zo uniek.

IMG_2910

IMG_2917

Na een hele dag rondwandelen en shoppen was het tijd om in te checken in het hotel!
Het Terhills hotel ligt vlak naast Maasmechelen Village, en wanneer je aankomt sta je meteen versteld. Een prachtig pand in barokstijl, het voormalige hoofdgebouw van de mijn van Eisden. Meteen merk je dat hier een groot verhaal achter de muren schuilt!

mmv4

Bij aankomst worden we ontzettend vriendelijk verwelkomd en krijgen we een glaasje bubbels in een gezellig salon. Geen saai gebeuren bij het inchecken, maar een warm ontvangst waardoor je je meteen thuis voelt.
Interieur”freaks” zoals wij geven onze ogen flink de kost! We herkenden dan ook de mooie decoratie spulletjes van Dome Deco… die heel het hotel tip top hebben aangekleed!

Onze kamer was zo mooi… Ik wist niet zeker of ik nog de deur uit wou, want door de hoge plafonds, warme inrichting en een bed om U tegen te zeggen doomde ik al van een hele avond film kijken in bed! ( Jaaa… de droom van iedere mama ! 😉 )

IMG_2850

mmv2

Maar uiteraard zou het zonde zijn om niet eerst even wat te eten! We fristen ons even op en dronken een drankje in de bar van het hotel. We gingen eten bij het italiaanse restaurant Giuliano. De zaak zat goed vol, dit was echt DE place to be voor vrijdagavond!
Ik zag de lekkerste pizza’s voorbij komen en heerlijke pasta’s geserveerd in warme pannetjes. We namen samen een pizza en een lasagne en een fris flesje prosecco!
Na een lekkere maaltijd trokken we voldaan weer naar het hotel en plofte we neer in bed met een filmpje. Gewoon wij tweetjes en geen kind die ons kwam storen! Nighty Night!

 

LOVE,

ELLE.

2 gedachten over “Even weg! Maasmechelen Village dag 1

Geef een reactie