Kisses Overseas

Als je bij ons thuis de badkamer kastjes en schuifjes open doet, kom je een heel groot gamma tegen van zeepjes, crèmes, bodylotions en geurtjes! Ik heb echt een zwak voor producties die lekker ruiken! Ik test graag verschillende dingen uit, en bij ieder moment of seizoen hoort een ander geurtje!

Voor de kids is dat niet veel anders! Zo zorg ik dat ik ook voor hen heel wat heb klaar staan! Een tijdje geleden botste ik op een Nederlands merk! Kisses overseas! Het werd opgericht door de tweelingzussen Karrie & Eve. Terwijl de ene zus in Londen verbleef en de andere in Hong Kong kreeg hun Whatsapp groep de naam “Kisses Overseas” zodat ze iedere minuut van de dag met elkaar verbonden waren ondanks die grote afstand! Beide hadden ze een grote passie voor cosmetica en veel ervaring op gebied van marketing!

Ze zagen een tekort aan natuurlijke (maar toch glossy) cosmetica merken voor kinderen. In XO producten worden de beste ingrediënten vanuit het buitenland gecombineerd en samengesteld zodat ze geschikt zijn voor de gevoelige huid van je kindje.

Ik deed de test en buiten dat het product super leuk verpakt is in makkelijke flesjes, ruikt het heeeeerlijk! Na veel plons en badplezier met de Rebel Wash, een bodywash ( waar ik die bengels van kop tot teen mee kan wassen.) Smeer ik ze in met de Happy Skin Cream! Een zalige body, face en diaper Cream die goed uitsmeert, lang zacht aanvoelt en jawel… Heerlijk ruikt!

Zonder twijfel is XO one of my new favorites in de badkamer! En ik heb zo’n klein vermoeden dan de jongens het hier mee eens zijn! 😉LOVE,

ELLE.

 

Geef een reactie