SPRING IS IN THE AIR! – NEW DROP

Wat was het hier weer even stil en ooooh wat heb ik jullie gemist! Sommige onder jullie hebben de voorbije dagen op SnapChat al wat voorbij zien komen… Jaaa die nieuwe drop uit de shop is niet enkel groots, maar zonder enige twijfel 1 van mijn favorieten!
Ik heb zooooveel leuke spulletjes gevonden en we hebben er hier thuis dagen lang vaart achter gezet zodat die nieuwe spulletjes zo snel mogelijk online konden!
Ik ben zoooo trots en blij met deze nieuwe collecties… helemaal mijn ding en zoals iedere keer probeer ik toch echt wel te zorgen dat de spulletjes heel makkelijk te combineren zijn. En dat is dit keer NOG beter gelukt vind ik. Ook ik heb de voorbije maanden veel geleerd en als ik terugkijk naar de eerste maanden en vergelijk met deze nieuwe drop, dan voel ik echt de kriebels in mijn buik van blijdschap!
Ik laat jullie niet meer langer in spanning en stel jullie dus met trots de nieuwe spulletjes voor!

Wat mag je verwachten? Leuke shirts in zwart, wit, kaki en zacht roze! Bedrukt met leuke prints! Girly kleedjes met een beetje roze, grappige prints en schattige kraagjes.
Wit en kant, ook enkele nieuwe schoenen en HET perfecte jasje kan je verwachten in de nieuwe drop!
Check it out en laat me zeker weten wat jullie er van vinden!
Veel shop plezier!

www.ellemillashop.com


LOVE,

ELLE.

One thought on “SPRING IS IN THE AIR! – NEW DROP

Geef een reactie