Oopsie! 

Zoals ieder weekend konden jullie in de Elle Milla Shop weer terecht voor een nieuwe weekend deal! De nieuwe Chain Bag in 3 kleuren is dé IT-bag die je heel het jaar door bij tal van je outfits kan dragen! Een tikkeltje stoer maar oh zo elegant! 

Ook kon je enkel zaterdag en zondag nog profiteren van de MID SEASON SALE! Omdat er nieuwe collectie aan komt en wij weer wat meer plek nodig hadden in onze kelder gaven we zelfs op nieuwe en vaste collectie tot 50% korting! 

Jammer genoeg werd dit even verstoord door een probleem met de server! Wie een bezoekje bracht aan de shop kon er hoogst waarschijnlijk niet op! 

Daarom wil ik jullie nog enkele dagen de kans geven om jullie slag alsnog te slaan! 😉 

Ik hoor het graag als ik jullie verder kan helpen! 

   
    
   
Love, 

Elle. 

Een gedachte over “Oopsie! 

Geef een reactie