OUTFIT ELLE

Spring is in the air! Eindelijk! Dit seizoen ga ik voor losse jeansbroeken. Makkelijk om met verschillende stijlen te combineren! Vandaag kies ik voor een model van G-Star.
De shirtjes uit de Elle Milla Shop zitten super fijn! ( al zeg ik het zelf) En zijn bedrukt met zwart en witte grafische prints.
Om het blauwe uit de jeans terug te brengen koos ik ook voor een Wild Thing sjaaltje ut de shop. Mijn kast puilt over van deze luchtige sjaaltjes. Zo maak je de meest gewone outfit een beetje opvallender.
Mijn zwarte Cluse horloge is one of my favs en ook de ronde bril van H&m is een oude goude!
Met de zilvere moccasins uit de Elle Milla Shop stap ik lekker comfy rond en de kralen zorgen voor extra bling bling! 😉

IMG_3109

IMG_3092

IMG_3119

IMG_3090

Wild Thing Blue Denim Sjaal – Elle Milla Shop
Diamond Schoenen – Elle Milla Shop
Emotion Black Shirt – Elle Milla Shop

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie ruimen wij onze stock op!
Daarom kan je enkel deze week nog genieten van MID SEASON SALE! Ja ook de nieuwste collecties mogen de deur uit met leuke kortingen! Wees er dus snel bij als je nog een beetje wil profiteren van die leuke kortingen! 😉

LOVE,

 

ELLE.

 

SALE

Een gedachte over “OUTFIT ELLE

Geef een reactie