Westwing loves shoes

 

Hebben jullie net zoals ik een zwak voor fashion en interieur? Ik heb eigenlijk heel wat schoenen die ik amper draag, maar die ik gewoon super mooi vind als accessoire in huis! Mooi om naar te kijken! ūüėČ

Westwing en Zalando Lounge denken daar eigenlijk net hetzelfde over… Schoenen en interieur… het past perfect samen! ūüėČ
Op 7 april lanceert Westwing een gloednieuwe campagne in samenwerking met Zalando Lounge. Tijdens deze 4 daagse sale kun je de mooiste schoenen vinden EN de mooiste items om we in op te bergen! ( Of juist te showen!).
Yessss…. klinkt geweldig toch?

westwing_meets_zalando_lounge_7

westwing_meets_zalando_lounge_5westwing_meets_zalando_lounge_6

westwing_meets_zalando_lounge_1

westwing_meets_zalando_lounge_4

Om je een handje te helpen, hebben we een superleuke quiz gemaakt waarmee je kunt ontdekken welk schoenentype je bent én wat voor interieur daarbij past. Ben je meer een modern type, of juist heel romantisch? Met onze quiz kom je het te weten en kun je gelijk de items vinden die passen bij jouw stijl!
Neem HIER deel aan de Quiz! 

Bekijk hier de 4daagse sale!  En kom al even in de sfeer met dit leuke filmpje!
En het wordt nog leuker Meld je aan voor hun  Facebookevenement en ontvang het eerste uur 10 procent korting op alle items. Zowel van Westwing als van Zalando Lounge!
Veel shop plezier ladies!

Love,

Elle.

 

Geef een reactie