Let’s go outside

Ik ben geen fan van het koude weer! Echt niet… Toen het voorbije zaterdag lekker weer was gingen we met heel het gezinnetje naar buiten! Wandelen in de Sahara… daar zijn we dol op! Cis trekt zijn plannetje en loopt dan ook enkele kilometers flink door!
We kwamen Opa tegen in het bos en we genoten van de rust!
De voorbije dagen waren toch zwaar voor iedereen denk ik … de aanslagen in Brussel hebben ons allemaal geraakt en naast het feit dat ik boos en verdrietig ben dat iemand zomaar beslist dat dit gebeurd, vind ik het ook vreselijk dat wanneer ik naar mijn kindjes kijk ik pijn moet voelen…
Zo even weg van alles en het bos in waar alles muis stil is deed me echt goed…
Ondertussen hebben we van een zalig paasweekend genoten en hoop ik ondertussen dat we dat voor altijd zo kunnen blijven doen!

IMG_2607

IMG_2596

IMG_2615

IMG_2591

IMG_2637

IMG_2616

IMG_2640

IMG_2644

IMG_2652

IMG_2647

IMG_2657

LOVE,

ELLE.

SALE

 

Een gedachte over “Let’s go outside

Geef een reactie