Net zo hip als mama…

Vorige week ben je de jongens en mij misschien tegengekomen in de Flair. Wij mochten met nog 2 andere instamoms naar de Ardennen voor een grote fotoshoot.
Ik moet zeggen dat het iets moeilijker liep dan verwacht!
Ik denk dat Cis eigenlijk nog nooit zo lang in de auto heeft gezeten. We vertrokken s’ochtends vroeg. Terwijl ik op de achterbank geplet zat tussen de stoel van Cis en de maxicosi van Vin reed mijn vader mee om Ties die dag gezelschap te houden… zo konden mama en de jongens heel de dag ” op het gemak” shooten.

Omdat het een hele rit was had ik met heel veel moeite een plop film kunnen downloaden op de ipad! Cis was super blij en hield het zowat een 20 minuten vol… tot hij plots heel mijn ipad, zijn outfit en de autostoel onder kotste…
Blijkbaar was film kijken onderweg niet zo’n goed idee en weet ik ondertussen ook dat Cis last heeft van wagenziekte…
Jeuj… met een zurig geurtje reden we verder om 2 uur later aan te komen in de Ardennen!
Daar was iedereen al druk in de weer om te starten met de fotoshoot… ik moest als laatste aan de make up tafel dus ik was blij dat ik niet al te vroeg de deur uit moest!

Toen iedereen klaar bijna klaar was met het omkleden van de eerste outfit was Cis aan de beurt… hij had niet zoveel zin om zich om te kleden, want hij had nog maar net kennisgemaakt met zijn nieuwe vriendjes…
Toch onderging hij zijn opdracht en gingen we naar buiten voor ons eerste shot.
Het was nog koud buiten en de zomerse kleding voelde luchtig aan!
Klaar voor de eerste foto? JA! of toch niet!… Cis liep liever weg met zijn grote stok…
Volgende foto … Cis wou liever het gietertje van zijn vriendinnetje naast hem…
Volgende foto… Cis wou liever even gaan wandelen…
Volgende foto… Cis wou zijn stok terug!
Terwijl Vin het stilletjes beu begon te worden… En ik eigenlijk nog moest lachen om happy op de foto te staan! πŸ˜‰
Ik kreeg niet zo heel goed mee hoe het met de andere mama’s en kids ging, maar ik vond het al meteen opvallen dat zij hun kinderen iets meer in de hand hadden dan ik! πŸ™‚

flair3

Het tweede shot … een tweede outfit! Cis wou echt geen nieuwe schoenen aan! ECHT NIET! Drama tot en met en de styliste Sarah kreeg Cis dan uiteindelijk toch overtuigd om die schoenen heeeeel eventjes aan te doen! Vin onderging het gewoon…

We mochten voor het huisje gaan staan met super leuke oude koffers… Yesss dit ging Cis leuk vinden!
Niks van… hij was niet blij met zijn koffertje en liep het wandel weggetje op… En mama? die probeerde erachter na te gaan, maar liep op hoge hakken… en had nog een bibberende Vin vast.. ( Ja het was koud!) πŸ˜‰
Toen Cis eindelijk was terug gehaald door de styliste… waaide er nog enkele koffertjes om… Moesten we weer even wachten op de zon en pakte Cis nog een keer het koffertje af van zijn vriendinnetje ! ( Zucht)
flair1

Tijd om te eten! Cis was blij… hij kreeg een boterham met smeerkaas, appelsap en mocht ondertussen eindelijk zijn plop film verder kijken!
Na het eten gingen we voor het volgende shot. Ook Cis was hier weer even de baas van het spel…
Ik weet niet hoeveel keer ik spaghetti sliertjes heb uitgedeeld, maar het waren er veel!
Cis liep heel de tijd weg en liep rondjes door heel het huis! Vin onderging alles… πŸ™‚

flair2

Last but not least! Deze zou leuk worden! Want Cis zou samen met zijn vriendinnetje boekjes mogen lezen terwijl de mama’s op het bed zouden springen!
NEEEEE zei Cis. Ik wil geen boekjes lezen… ik wil springen!
Zucht… oke Cis… jij mag springen.
NEEEEE ik wil niet springen… ik wil boekjes lezen…
Oke Cis… dan zullen we allemaal samen boekjes lezen…
NEEEE… ik wil slapen… Hij kroop onder het deken en snauwde de fotograaf en de styliste een paar keer af!

Vin… die deed zijn uiterste best om de allerlaatste foto van de dag een hele goeie te maken! Hij was blij met zijn hoofdrol en lachte voluit!

flair4

Ik denk echt dat heel de flair ploeg onder de indruk was van Cis zijn beetje “tegenstrijdig” gedrag! Ik had hem zelf eigenlijk nog nooit zo gezien! Maar ik maakte me er eerlijk gezegd niet zo druk in.Cis zag het niet zo zitten om na die lange autorit flink te blijven zitten en zich 4 keer om te kleden…
Bij de ene lukt het al wat beter dan bij de andere… Voor Cis is dit momenteel niet echt weg gelegd…
Toch was het een leuke dag! Samen met de andere mama’s en kids! En stiekem genoot Cis ook wel van die extra aandacht!

De rit naar huis was rustig…Cis en Vin lagen rustig te slapen en ik genoot van de stilte…
Zennnnn! πŸ˜‰

LOVE,

ELLE.

2 gedachten over “Net zo hip als mama…

Geef een reactie