Home Inspiration – EeStairs

Dat ik een zwak heb voor interieur dat wisten jullie al langer dan vandaag! Terwijl ik vroeger helemaal weg kon smelten bij hele landelijke interieurs, kan ik nu meer en meer genieten van strakke en moderne ruimtes. Ik kan uren door Pinterest scrollen en als ik al die frisse, witte ruimtes zie, droom ik al weg en hoop ik ooit weer op een volgende restyling van ons huis! Naast het thema “Hotspots” wil ik jullie ook kennis laten maken met een nieuw thema…”Inspired Home”! Het klinkt jullie waarschijnlijk nog bekend in de oren… Want ik ging voor jullie vaak op zoek naar de leukste kinderkamers met een verhaal erachter!

Vanaf vandaag pak ik het iets anders aan… Ik ga niet alleen op zoek naar de allerleukste kinderkamers, maar laat jullie ook de rest van het huis zien! Inspirerende woonkamers, keukens, badkamers, noem maar op…

Ik bijt de spits af met een loft om U tegen te zeggen! Deze werd bedacht en uitgewerkt door Aeon Architecten!

Een jong gezin met 2 kindjes mag zich de trotse eigenaar noemen van dit mooie huis. De centrale patio zorgt ervoor dat alle ruimtes onderling contact hebben door vele doorzichten… Heel het jaar door schijnt er een aangenaam natuurlijk licht binnen… Echt… Meteen bij het binnenstappen van de ruimte kreeg ik een warm en huiselijk gevoel.. Geen idee of het nu door het natuurlijke licht kwam, door de mooie grote open woonruimte of door het oog voor detail… Deze moderne woning straalt een heel huiselijk gevoel uit!

IMG_1926

 

Naast de grote mooie speelgoedwand die voor heel wat kleur zorgt in huis, staat op het eerste zicht een inbouwkast met een haard. Maar niets is minder waar… Wanneer je 1 van de deuren opendoet en een schuif opentrekt, wordt je verrast door een trap die je naar het dakterras brengt. Ik kon mijn ogen niet geloven… Een trap in een kast? Yess…het kan! Hier wilde ik wel het fijne van weten!

EeStairs maakte dit geweldige idee mogelijk met het design van hun 1m2 trap. Deze toch wel zeer efficiënte trap is vrijwel overal toepasbaar. Het neemt maar 1 vierkante meter in beslag…ideaal dus voor als je weinig plek hebt. (Misschien wel een hele fijne tip voor jullie – een trap naar de zolder, je dakterras, kelder of studio?) Je kunt de 1m2 trappen in alle RAL-kleuren krijgen, maar hier kozen ze voor stylish black! Ik vond dit toch wel echt de moeite om met jullie te delen. Ondertussen droom ik nog even verder van mijn droomwoning, en een compacte trap verborgen in een kast…

IMG_1919

IMG_1893`
IMG_1902

En ja hoor mama’s… Met kids in huis blijven er altijd rommeltjes en speelgoed op de trap liggen! Hoe vaak je het ook vraagt om op te ruimen, of hoe vaak je ook zelf spullen klaar legt om mee naar boven te nemen… Blijkbaar is die trap de perfecte tussenstop voor rommeltjes, schoenen en opgevouwen was!
Je zou er van versteld staan wat je op 1m2 trap kwijt kan! 😉

IMG_1872

IMG_1922
IMG_1903

IMG_1937

 

Meer weten over de 1m2 trappen van EeStairs? Neem dan zeker HIER eens een kijkje!

Of laat je inspireren door de projecten van Aeon Architecten.

LOVE,

ELLE.

 

Geef een reactie