Die 2 zijn goud waard…

Is er iets mooiers dan je twee zoontjes samen te zien spelen? Nu Vin ouder begint te worden en steeds meer contact kan maken met Cis kan ik uren vol bewondering naar mijn 2 kereltjes kijken…
Terwijl ik voor zwangerschap 2 af en toe wel eens bang was dat alles een beetje te snel achter elkaar kwam, ben ik nu zo ontzettend blij dat het echt zo snel ging! Bewust had ik die keuze nooit genomen, maar dat Vin er moest en zou komen was het grootste geschenk voor ons gezinnetje. Het plezier dat ze nu al samen hebben, kan alleen maar veel goeds betekenen voor de toekomst! ( En ja hoor… ik hou mij ook klaar voor die broeder ruzies… :-))
Wanneer Cis opstaat dan vraagt hij als eerste naar Vin en zijn 2 grote zussen…
Hij zal dan ook zeggen waar Vin moet liggen en wat ze samen zullen kijken op de ipad… ( pas op Cis, want vroeg of laat zal Vin ook iets in de pap te brokken hebben! 😉 )
Vin kijkt op naar zijn grote broer en dat merk je aan alles…
Hij volgt hem overal met zijn ogen en wanneer Cis even niet meer in het zicht is, begint Vin volop te mopperen…
Die 2 samen zijn goud waard!

Ik heb sinds enkele dagen een deel van mijn bureau en naaitafel naar de slaapkamer verhuisd…Ik zit al een half jaar in een koude kelder en eerlijk gezegd belande ik meer aan de eettafel/ rommel en werk tafel. Dit gaf geen rustig gevoel… ik zag alle rommeltjes liggen, de afwas die nog moest gebeuren en als iemand in huis tv keek kon ik me niet meer concentreren…
Toen deze week het lenteweertje zich een tikkeltje liet zien en het mooie daglicht in de kamer scheen keek ik rond en voelde me tot rust komen…
Onze slaapkamer is groot genoeg en eigenlijk is er nog nooit iets mee gebeurd sinds de verhuis…
Voorlopig doet een lelijke plooitafel dienst als werktafel, maar als dit plekje mij bevalt dan ga ik hier meer mee doen! Ik kijk recht de tuin in en heb zicht op prachtig hoge bomen!
En als de kids thuis zijn dan blijven we af en toe samen boven! Dat vinden ze geweldig! Cis mag dan op het grote bed springen en Vin kijkt genietend toe!
En wanneer ik het dan niet kan laten, dan laat ik mijn werk een paar minuutjes liggen en ga ik lekker mee knuffelen! haaaa… kan het nog beter?!

IMG_2378

IMG_2401IMG_2397

IMG_2406

IMG_2386

IMG_2412

IMG_2423

IMG_2417

  • Dekbedovertrek : Kruidvat ( jammer genoeg eentje van 2 jaar geleden!)
  • Knuffel dekentje + Kussen Vin ( Wit met zwarte wolkjes ) : Deze komt van myBabyOutlet in Aartselaar. Een gezellige baby outlet! Ze verkopen dit super zacht bedtextiel van Tiny Star aan super leuke prijzen!#Musthave
  • Oscar The Bear L : Elle Milla Shop Een super zachte cuddle buddie met een groot hart!
  • RugZak Olifant Cis  – Heel snel verkrijgbaar in de Elle Milla Shop  ( Pre order by mail ellemilla@gmail.com)
  • One piece Vin :  Elle Milla Shop
  • T-shirt Elle : Elle Milla Shop ( pre order – back soon!)

 

LOVE,

ELLE.

2 gedachten over “Die 2 zijn goud waard…

Geef een reactie