ShopTip – Sleepyhead Grande

Kleine kindjes worden groot! Het voelt nog maar enkele weken geleden dat ik jullie vertelde over mijn Sleepyhead! Een geweldig makkelijk ligkussen waar Vin heerlijk in kon slapen! ( Lees hier de blogpost! ) Ik merkte snel dat Vin beter kon slapen in de Sleepyhead… hij schrok nogal makkelijk wakker van bepaalde geluiden en in de Sleephead voelde hij zich veiliger…
Ik was zo blij met deze oplossing!
Ondertussen heeft Cis de newborn Sleepyhead in beslag genomen en gebruikt hij deze vaak om lekker rustig tv te kijken… of wanneer zijn fantasie op hol slaat gaat hij soms ook boodje varen!

Vin heeft zijn kleine versie omgeruild voor een groter exemplaar… en wij zijn hier met zen allen gek op dat ding!
De Sleepyhead Grande – So Safari is niet alleen super mooi, maar ook zo ontzettend makkelijk. Vin slaapt er overdag in, maar ook voor te spelen is dit een ideaal kussen! Ik neem het mee door heel het huis en wanneer ik me s’ochtends dan probeer klaar te maken, ligt Vin met zijn voetjes te spelen of leest Cis nog snel wat boekjes voor!
De tipi die in Cis zijn kamer staat werd omgetoverd tot een gezellig leeshoekje en daar kruipen ze graag met 2 in!

Het is echt prachtig om te zien hoe schattig ze al kunnen samen spelen! Cis zorgt zo ontzettend goed voor zijn kleine broertje… en Vin die kijkt altijd vol verwondering op naar Cis!
Samen boekjes lezen in grote broer zijn kamer is dan ook 1 van hun favoriete bezigheden!
En dankzij de Sleephead blijft Vin (voorlopig) nog flink op zijn plekje liggen… al vrees ik dat dit niet meer zo lang zal duren! 😉

IMG_2439

IMG_2450

IMG_2444

IMG_2457

IMG_2445

IMG_2467

www.sleepyheadnl.com

 

Love,

Elle.

Geef een reactie