Outfit Elle

We zijn weer enkele dagen verder en het is weer tijd voor de volgende outfit post! Ik wacht nog steeds vol goede moed op het betere weer, maar dat het steeds weer lichter wordt buiten, doet een mens goed!

Ik heb al enkele leuke stuks voor de zomer kunnen scoren en deze outfit is zeker eentje van mijn favorieten! Ieder seizoen kies ik onbewust voor een broek die ik amper uit wil doen… Hoogst waarschijnlijk zal dit pareltje mijn favoriet zijn van het komende seizoen…
Deze vond ik bij Smits Studio in Tessenderlo… ( Herinneren jullie die blogpost van vorige week nog?  )
Ik was meteen verliefd toen ik deze ripped jeans van One Teaspoon zag. De ideale musthave voor mijn zomeroutfits.
Omdat de jeans alle aandacht mag trekken koos ik voor een subtiele top van Fine Collection met net dat tikkeltje extra!
Een prachtige pasvorm gecombineerd met hoogstaande kwaliteit… en als verrassing de open rug!

De juwelen koos ik zorgvuldig uit voor de Elle Milla Shop. De hals ketting en ring brengen deze basic ( maar oh zo coole)  outfit nog meer tot leven!
Ik heb mezelf voor deze maand een missie opgelegd… iets meer me-time… Met een kopje koffie geniet ik dus nog even van het mooie licht dat binnen schijnt in de kamer voor ik aan mijn drukke dag begin!

IMG_2345

IMG_2355

IMG_2316

IMG_2322

IMG_2355

IMG_2349

Trouwens… op 24 maart organiseert Smits Studio een avond vol fashion en beauty. Zin om te komen? Hieronder kan je alle info terugvinden over het event EN ik heb nog een hele leuke verrassing voor jullie, want ik mag maar liefs 5 inkom kaarten weg geven!
Wil jij met je vriendinnen naar dit super leuke fashion event in Heusden-Zolder?  Check dan mijn Instagram en Facebook pagina en kom te weten hoe je kan winnen!

12806065_1130896016963121_544037786705622386_n (1)
Love,

Elle.

Geef een reactie