LABEL CRUSH – WEE GALLERY

Het merkje “Wee Gallery” stond al langer op mijn wishlist, maar nu kan ik mij trotse retailer noemen van dit prachtige merk!
Graag vertel ik jullie waarom ik zo dol ben op hun unieke en educatieve collectie.

Wee Gallery werd bedacht door grafisch ontwerpster Surya en haar man Dave. Toen hun zoontje geboren werd zijn ze heel veel gaan lezen over baby’s . Zo leerde ze dat newborns op een afstand van 30-40 cm het beste kunnen zien. Wat ze het allerbeste kunnen zien/herkennen zijn de gezichten van hun ouders, maar ook wit en zwarte geometrische figuren trekken de aandacht.

Ze nam papier en een zwarte stift bij de hand en begon figuren te tekenen op papier… Naarmate hun zoontje ouder werd, nam de interesse af. Daarom gingen ze diertjes tekenen… En die bleven de aandacht trekken. Hij begon naar de diertjes te grijpen en kon hier eindeloos naar kijken… Wanneer hij nog iets ouder werd vertelde ze hem verhaaltjes over de dieren en kon hij ze uitendelijk aanwijzen met naam! Zo ontstonden de Baby Art Cards.

Ondertussen is hun zoon Siddu 13 en hun dochter Anya 11. Ze werken steeds samen om de nieuwe art cards te ontworpen… Zo kiezen ze samen de dieren en hun designs uit. Surya en Siddu tekenen heel vaak nieuwe diertjes en zitten daarna met heel het gezin samen om de beste er uit te kiezen!

IMG_2293

IMG_2300

IMG_2302

IMG_2306

Ook de andere spulletjes uit de collectie zijn stuk voor stuk prachtig! Zoals jullie weten kies ik nooit voor een volledige collectie aan te kopen, maar steeds de Elle Milla Favs uit te zoeken.
Wat dachten jullie van deze mooie nesting dolls? Ze werden met de hand beschilderd in een klein dorpje in Rusland. En de textiel collectie is er ook eentje om U tegen te zeggen!
Het is trouwens ook een ideaal idee om als kraamcadeautje te geven!

Ik ben echt wel fan! Jullie ook?


Ontdek de volledige collectie HIER! 

LOVE,

ELLE.

 

Geef een reactie