#MijnMissie

Op dinsdag 8 maart is het zo ver… Dan is het Internationale Vrouwendag. De achtergrond van deze speciale dag is in de 20e eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeids- en kiesrecht!
Ondertussen hebben wij vrouwen ons plekje gevonden en mogen we trots zijn op wat wij met z’n allen hebben bereikt!
Er zijn zoveel power women… En ik kan echt met mijn mond open kijken naar wat ze allemaal kunnen en bereikt hebben.
Zakenvrouwen, creatievelingen, om nog maar te zwijgen over alle mama’s die iedere dag voor hun gezin klaar staan!
Moe of ziek, een mindere dag… Ieder moment van de dag staan wij mama’s klaar en maken er het allerbeste van! Iedere mama zit soms even met de handen in de haren…Toch genieten we van heel veel kleine dingetjes. Ze maken ons gelukkig en dat is het beste cadeau dat je je kinderen kan geven… Een warme thuis, een happy mama!  “Want wij zijn tenslotte de enige die onze kinderen een gelukkige mama kunnen geven!”

Speciaal voor vrouwendag zet de tv-zender TLC vrouwen met een missie de hele maand maart in the picture en vragen zij ook aan kijkers om hun missie te delen! En daar doe ik graag aan mee!
Maar het zou NOG leuker zijn als jullie dat ook doen!
Ik zag verschillende mogelijkheden voorbij komen… Mogelijkheden zoals mijn huishouden beter bijhouden, meer strijken, sportiever zijn, noem maar op!
Maar eigenlijk werd mijn opdracht hier niet bepaald leuk van! 😉
Omdat ik de laatste maanden niet weet waar eerst te beginnen met werken, ik zelden nog rustig een avondje op de bank zit, ik in bed plof wanneer de kinderen in bed liggen, vond ik het niet zo’n slecht idee om meer me-time in te lassen!
Want die momenten zijn tegenwoordig zeldzaam!
Voila… Missie gevonden!
Me-time wil niet zeggen dat ik mij expres ga afzonderen van mijn gezin om veel leuke dingen alleen te gaan doen! Naast even een relaxed momentje in bad of even winkelen hier en daar wil ik ook een paar hele leuke dingen doen met mijn gezin!
Of eens lekker gaan eten met Ties zonder dat we weer op tijd thuis moeten zijn!
Ik begin alvast weg te dromen bij mijn happy me-time momentjes, maar besef ook maar al te goed dat ik hiervoor zal moeten plannen!

Benieuwd of het mij zal lukken? Ik laat jullie via de blog en social media alles weten over #mijnmissie.

En jullie? Hebben jullie ook al een missie op het oog? Denk er zeker over na en doe met ons mee! Deel je avonturen op je blog en op social media. Tag met #MijnMissie @TLCVlaanderen  en maak kans op een verwenweekend Valencia of één van de tien Dagravit vitaminepakketten.
Hou ons goed op de hoogte van de voortgang van jouw missie en wie weet ga jij straks met een vriend of vriendin naar de zon!
www.tlc.nl/mijnmissie

Ik ben alvast heel benieuwd en geniet nog heeeeeel even van een kopje koffie!

img_9254

img_9257-0

LOVE,

ELLE.

One thought on “#MijnMissie

Geef een reactie