HOTSPOT – SMITS STUDIO

Het is weer even geleden dat ik nog een hotspot met jullie deelde maar vandaag maak ik dat dubbel en dik goed met dit pareltje!

Een echt Antwerps stad meisje zal ik stiekem altijd wel wat blijven…Ik heb me de verhuis naar Lommel nog nooit beklaagd, maar als er 1 ding is wat ik echt wel mis hier, dan is het toch wel winkelen. Jammer genoeg loopt de winkelstraat hier meer en meer leeg en als ik wil gaan shoppen dan moet ik minstens een half uurtje rijden om te winkelen.

Toen ik laatst te horen kreeg dat er een geweldig mooie winkel in Tessenderlo zat, wou ik meteen eens een kijkje gaan nemen! Toen ik aan kwam rijden zag ik een prachtig mooi pand dat er heel uitnodigend uitzag. Meteen bij het binnenkomen van Smits Studio hing er een super fijne sfeer. De winkel is dan ook heel mooi ingericht… strak,minimalistisch maar toch met een warme en huiselijke sfeer! Ik werd meteen verwelkomd door Marleen, zij richtte heel wat jaren geleden deze zaak op, je merkt aan alles dat ze dit al die tijd met hart en ziel doet.
Dat dit niet zomaar een random winkel is, voel je aan alles…
Ze brengen een mix van zorgvuldig uitgekozen internationale en Belgische modelabels en worden aangeboden met extra aandacht voor persoonlijk advies en kwalitatieve materialen. Je kan er naast kleding ook terecht voor (gevaarlijk) mooie accessoires, juwelen, schoenen en handtassen, maar sinds kort ook voor een beauty behandeling.
Dochter Jolien weet van aanpakken. Na een flinke opleiding en heel wat ervaring kan je bij haar terecht voor een complete make over!
Je stapt Smits Studio dus niet alleen buiten met een nieuwe outfit, maar ook je make up en nagels zullen er tip top uitzien!

Je kan er terecht voor merken zoals AF Vandenvorst, Rails, One Teaspoon, Christian Wijnants, Wouters & Hendrix en nog vele meer.
Benieuwd met welke outfit ik naar buiten ben gegaan? Dat vertel ik jullie later deze week, maar vandaag mogen jullie alvast even genieten van deze sfeerfoto’s.
IMG_1142

IMG_1158

IMG_1147

IMG_1174

IMG_1144

IMG_1163

IMG_1145

IMG_1154

IMG_1136

IMG_1152

Smits Studio bezoeken? Dat doe je hier:  DIESTERSTRAAT 47 / 3980 TESSENDERLO
Geen tijd of niet bij de deur? Geen probleem! Gelukkig kan je ook terecht op hun webshop!

Veel shop plezier!

Love,

Elle.

One thought on “HOTSPOT – SMITS STUDIO

  1. Pingback: Outfit Elle

Geef een reactie