Girls will be girls

Diep in ons binnenste zullen we altijd een beetje klein blijven! Ik voel mezelf vaak nog een echt meisje meisje… en ik denk stiekem dat dit nooit zal veranderen. Girly spulletjes, maken me gewoon super blij!

Toen ik het Deense merk Miss Etoile ontdekte was ik in 1 opslag verliefd! Een prachtig merk met geweldige serviesjes. In tegenstelling tot vele andere Deense merken die vaak heel minimalistisch en strak zijn, is Miss Etoile heel schattig en girly!
Voor de shop was ik al langer op zoek naar leuke travel mugs, maar ik had “de mijne” nog niet gevonden!
Miss Etoile wist me meteen te overtuigen, en ook hun servies en thermos collectie is echt helemaal mijn ding!

Over Travel Mugs gesproken… ik kan me nog goed herinneren… toen ik een jaar of 14 was liep ik de Meir in Antwerpen op en af met een grote meeneem beker koffie! Ik vond die koffie vreselijk vies… maar O wat was het cool om met zo’n beker rond te lopen…
Ondertussen zijn we met zen allen zo druk bezig! We leven sneller en die travel mugs zijn niet meer weg te denken! Het is dan ook al lang geen geheim meer dat ze niet alleen makkelijk zijn maar we mogen ze ook aan het lijstje van fashion accessoires toevoegen.  Hoe leuker, mooier die beker… hoe beter!
Met deze Miss Etoile Travel Mugs ben je good to go!

Ook de ZIG ZAG en de BLACK DOTS mugs zijn echte musthaves! Zo geniet je van je eerste kop koffie of thee. Het fijne gouden randje verbreekt de strakke monochrome stijl en zorgt voor een schattige en vrouwelijke look! Of je nu een drukke ochtend voor de boeg hebt, of geniet van een lazy sunday, deze mug zorgt keer op keer voor jouw me-time momentje!

De schattige bamboo bordjes zijn dan weer perfect  voor het ontbijt! Ook je kids kunnen deze bordjes perfect gebruiken!
Mix and match deze leuke prints door elkaar en je ontbijt tafel krijgt ziet er voortaan super feestelijk uit!

Voor de shoot van de nieuwe spulletjes trok ik de nieuwe Haert Me sweater aan! Super girly maar je maakt deze weer lekker stoer met een ripped jeans!
Deze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en mogen dit weekend de deur uit voor €30,- ipv €45,-
Een super leuke weekend deal dus! ( let op… echt enkel dit weekend en zolang de voorraad strekt!)

En willen jullie ook weten waar ik deze overheerlijk cupcakes en macarons vond?
Bij Cups & Cakes in Mol kan je iedere dag terecht voor suuuuuper heerlijk cupcakes en macarons. ( Echt de lekkerste die ik ooit gegeten heb EN aan een super fijne prijs!)
Verder kan je er ook de mooiste verjaardagstaarten laten maken en vind je er een grote keuze aan chocolade en bakbenodigdheden! Jaaa… heaven bestaat!

Ik ben helemaal voorzien om er een super lekker weekend van te maken… Mijn huis is dan misschien wel gevuld met jongens… Ik zorg zelf wel voor die girly touch!
Fijn weekend allemaal!

IMG_1636

IMG_1670

IMG_1690

IMG_1650

IMG_1662

IMG_1651

IMG_1679

IMG_1667

IMG_1644

IMG_1680

IMG_1692

IMG_1706

IMG_1697

IMG_1746

 

LOVE,

ELLE.

miss etoile.jpg

Een gedachte over “Girls will be girls

Geef een reactie