NEW IN !

Het is hier weer even stil geweest, maar ik heb alles behalve stil gezeten! Terwijl ik vorige week verschillende collecties ging uitkiezen, komen er nu dagelijks weer nieuwe spulletjes voor de shop binnen! Drukke maar ontzettend leuke dagen!
Zowel de dames als onze kleinste vriendjes kunnen weer heel wat moois verwachten dit seizoen!
Vandaag zet ik alvast ( naar mijn mening ) een hele mooie drop online!
Met deze nieuwe collectie kan je volledig je nieuwe outfit samen stellen.
De basis van de outfit is 1 van de 3 STRIPES jurken… Een super fijne basic die aantoont dat basic niet saai hoeft te zijn! Deze makkelijke jurk past mooi aan en oogt super elegant door de iets langere lengte.
Vrouwelijk met een paar hakken eronder of draag je liever casual chic? Combineer dan met sneakers of de luxe espadrilles die ook vandaag nieuw verkrijgbaar zijn in de shop!

De 2 sjaaltjes breken het streepjes patroon en passen bij de 3 jurken.
Een veren en een luipaard patroon in zwart-wit-grijs tinten! ( Die bij tal van jouw outfits zullen passen!)
Voor mij zijn luchtige sjaaltjes onmisbaar in de lente en zomer… ze maken mijn basic outfits steeds een tikkeltje anders….

Juwelen mogen bij mij altijd opvallen! Omdat ik graag van casual en basics hou zijn die statement juwelen altijd de eyecatcher.
Kies voor deze NIKKI halsketting of voor de peacock black armband.

De IT bag maakt een grootse comeback! Dit keer nog groter dan voordien… De ideale tas voor wie steeds veel rommeltjes mee wil onderweg!

IMG_1471

IMG_1458

IMG_1478

IMG_1448

IMG_1462

IMG_1484

IMG_1486

IMG_1493

Met deze nieuwe schoenen collectie ben ik zo blij! Ik noem ze de luxe espadrilletjes…. ze zitten super comfortabel…. met veel steun en een prachtige combinatie van stoffen en een tikkeltje bling bling!

IMG_1302.jpg

Ook voor de kleinste onder ons zijn er super leuke nieuwe kleertjes!  Ik koos mijn favorieten van het Label MOON MONSTERS uit en zijn ook vanaf deze week verkijgbaar in de shop!Ontdek de volledige nieuwe collectie HIER!

LOVE,

ELLE.

moonbanner

 

3 gedachten over “NEW IN !

    1. Hihi kei lief! Ik heb gewoon heel veel geluk! Altijd al mager geweest… Zit in de familie! Dus ik heb jammer genoeg geen tips… 🙂

Geef een reactie