Eerste schoolvakantie!

Cis zijn allereerste week schoolvakantie zit er op! Terwijl hij vorige week nog genoot van een overdosis plop is hij nu weer terug naar zijn “school klasje”.
De rust is wedergekeerd, maar stiekem loop ik hier nog rond terwijl ik die plop liedjes volop in het rond fluit!
Zoals jullie weten komen Cis zijn stiefzusjes week om week bij ons wonen.
Cis telt de dagen dan af en als ze er dan eindelijk zijn dan is hij zoooo blij en gaat hij vaak even in overdrive! De tweede helft van de week begint hij dan weer wat rustiger te worden!
Ook deze vakantie week waren zijn zussen ook bij ons! Veel regenweer, dus naar buiten gaan was niet altijd een optie. Ik moest af en toe wat verzinnen om hem bezig te houden…Dansen, zingen, ploppen kijken op de ipad, op de phone en op de tv, netflix kijken, torens bouwen, taarten koken, met zand spelen en verstoppertje…
Met behulp van mama kon hij schilderen en kampen bouwen… en toen het zonnetje dan eindelijk tevoorschijn kwam… gingen we naar de speeltuin!
Het was heerlijk om zo een hele week bij mij te hebben… hem te zien genieten…

Terwijl hij aandachtig tv kijkt met zijn blote voetjes, rommelig haar en dan voor de derde keer op zijn eentje naar de koekjes kast loopt denk ik…” wauw… mijn mannetje wordt groot!” En wanneer de helft van de vakantie om is begin ik pas te beseffen dat ik eigenlijk ook wel vakantie had moeten nemen!
Dat heb ik eigenlijk in 3 jaar tijd ( of was het nu 4?!) niet meer gedaan…. mijn hoofd stopt nooit met denken en bedenken… maar toen ik Cis zo mooi zag spelen maakte ik samen met Ties de beslissing dat we de volgende schoolvakantie gewoon even vrij nemen…
Om samen met onze kids leuke dingen te doen… zonder dat “nog even dit en nog even dat” moet gebeuren!
Een hele week quality time!
Vin die ging wel nog enkele dagen naar de opvang… maar kreeg extra knuffeltjes de dagen dat hij thuis was. Van mama, papa, de zussen en nog meer van Cis!

IMG_1077

IMG_1085

IMG_1087

IMG_1099

IMG_1100

IMG_1106

IMG_1120

IMG_1123


  
  

LOVE,

Elle.

Geef een reactie