Wild Animal Trophees

Vandaag zet ik de Wild Animal Trophees uit de Elle Milla Shop in de kijker. Ik ben dol op deze zachte snoezelige dierenkoppen en persoonlijk vind ik dat ze in iedere kinderkamer een plekje verdienen. Ik zag ze jaren geleden al hier en daar opduiken… ik was toen nog geen mama, maar wist dat ik deze zeker voor mijn toekomstige kinderkamer zou aanschaffen! Dat ik ze dan nu in de shop kan verkopen maakt mij dan ook super blij! De diertjes horen tot de vaste Elle Milla collectie en daarom ging ik opzoek naar inspiratie… Hoe kan je deze wilde vriendjes decoreren in de kinderkamer?
Kijk maar even mee!

In Vin zijn kamer hangen de olifant en de panda op hun vaste plekje! De olifant waakt over slaapende Vin terwijl panda vaak een nieuwe outfit krijgt! 😉

IMG_5539

IMG_5537

IMG_5530

Op Cis zijn kamer hangen er enkele koppen bij elkaar! Zo zeggen we ze iedere avond slaapwel! Het slaapritueel…

 Ook op pinterest liet ik me inspireren door deze mooie kinderkamers!
De trophees kregen ook in deze kamer een mooi plekje!
Het is ook super leuk om ze te pimpen met hoedjes of juwelen! Zo maak je ze eigen en je kids zullen er dol op zijn!

b8

b7

b11


b5

b1

Door de Mid Season Sale kan je nu jullie favoriete diertjes bestellen met een korting van -15%.!

Ontdek hier de Wild Animal Collection!

Fijne woensdag!

LOVE,

Elle.

 

SALE

Een gedachte over “Wild Animal Trophees

Geef een reactie