Shop Tip – Glorious Lou

Een label dat naast bedtextiel, badtextiel en kleding nog heel wat andere leuke accessoires in de collecties heeft kom je niet vaak tegen. Glourious Lou is een Belgisch lifestyle merk
opgericht door industrieel ontwerpster en ervaren mama van drie kindjes, Ine Verstaen. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje, Mona Lou, ontwierp ze enkele praktische én stijlvolle baby artikelen die ze nergens in de winkels kon vinden. De reacties hierop waren lovend. Voor Ine vielen de puzzelstukjes in elkaar, al haar creatieve passies kon ze gebruiken in het realiseren van haar droom: een nieuw lifestyle merk voor baby’s oprichten dat kindjes doet stralen bij elk stapje naar zelfstandigheid.

De collectie is kleurijk en na dat ik de test mocht doen kan ik jullie meedelen dat ik maar zelden zo’n fijne kwaliteit ben tegengekomen. De stoffen gemaakt uit organic cotton voelen zacht en tegelijkertijd ook heel stevig aan.
De producten werden zorgvuldig en tot in de details afgewerkt… door het dagelijks gebruik van o.a. de badcape en dekbedovertrek merk ik echt dat achter de schermen van Glourious Lou een mama staat! Zo valt meteen de extra grootte van de badcape op. Om je kleintje lekker in te verwarmen na het bad…. Ook de cape is zo gemaakt dat hij niet van het hoofdje glijdt.

De spullen van Glorious Lou zijn stuk voor stuk stijlvol en tijdloos. Vooral de visie achter het merk vind ik ook heel belangrijk!

“In hun eerste levensjaren maken kinderen enorm veel succeservaringen mee, die cruciaal zijn in het opbouwen van hun zelfvertrouwen. Eten, drinken, stappen, kleertjes aandoen, enz.. Ze willen alles ‘zelf!’ doen en ervaren. We doen er goed aan dit aan te moedigen en ze te begeleiden waar nodig. Zo leren we hen trots te zijn op zichzelf. We geloven dat ze hierdoor uitgroeien tot zelfzekere en ondernemende mensen, en zo mede aan een betere wereld kunnen bijdragen!”

Voila… wij deden de test en werden aangenaam verrast! Een merkje dat er voor mij hoog bovenuit uitspringt!

IMG_1036

IMG_1020

IMG_1018

IMG_1028 

 

Ontdek het zelf op de Glorious Lou website!

Love,

Elle.

Geef een reactie