Selfie Tuesday 

Wat dachten jullie van een outfit post maar dan net een tikkeltje anders! Met Selfie Tuesday laat ik jullie mijn outfit zien door de ogen van… nou ja…. mijn iphone! 😉
De voorbije dagen zagen we niet veel meer dan wind en regen en ook de komende dagen vallen de weersvoorspellingen niet echt mee! Deze warme gilet (Spencer – Elle Milla Shop ) hou ik dus dicht bij de hand… mijn schild tegen regen en wind! 😉
Voor de creme kleurige ( Lace Knit – Elle Milla Shop) pullover nam ik een maatje groter zodat hij lekker losjes hangt. De zwarte kanten streepen zorgen ervoor dat ik mijn zwarte favoriete bikerboots van Brantano aan kan en ook mijn statement necklace (Glam Necklace – Elle Milla Shop)  brengt weer een zwart accent terug!
De makkelijke ripped jeans van H&M met hoge taille zit als gegoten…. super comfy en past overal bij!
Voila… de perfecte outfit voor een regenachtige dag!
Misschien nog een stevige paraplu voorzien voor wanneer je naar buiten moet! 😉
 


  

Love,

Elle.

decolightskopie

Geef een reactie