OOTD VIN – MOON MONSTERS

Wij genieten op dit moment van een heerlijke trage zondag ochtend…Na een lekker ontbijtje ging Vin even in badje en haalde ik zijn nieuwe outfit boven! Ik werd deze week namelijk verrast met een mooie doos van het Belgische merk Moon Monsters. In de doos zat een een super zacht dekentje en een rompertje bedrukt met prachtige grafische prints! Helemaal mijn ding en ook dit merk werk met organisch katoenen stoffen.

Ik ben heel blij met deze ontdekking, want ik heb er weer een favoriet merkje bij!
Moon Monsters is trouwens ook een geweldige cadeautip. De spulletjes zijn allemaal unisex en je kan ze bestellen in een mooie giftbox.
Wij maakten de onze alvast open en Vin was het proef konijn!

IMG_0896

IMG_0897

IMG_0898

IMG_0901

Check dus zeker eens de webshop en ontdek hun leuke collectie!
MoonMonsters.be

Hier alvast wat mooie voorbeelden om in de sfeer te komen. Mijn favorieten? Dat is een moeilijke…. All of them? 🙂

 

LOVE,

ELLE.

Een gedachte over “OOTD VIN – MOON MONSTERS

Geef een reactie