Hair Routine

 

De meeste onder jullie weten dat ik eigenlijk een brunette ben, en dat ik de voorbije jaren al heel wat kleurtjes heb gehad…
De blonde lokken vielen in de smaak en sinds die gele schijn er uit is, ben ik echt helemaal overtuigd van mijn lichtere haarkleur!
Het is fris en met de goede producten hou ik ze heel lang mooi.
Ik krijg dan ook heel vaak de vraag hoe ik ze behandel, waar ik naar de kapper ga of zelfs mensen die al heel lang dezelfde haarkleur willen maar niet durven!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook heel lang niet aandurfde…
Maar bij een topkapper zoals de mijne weet ik dat ik safe zit! 😉
Ze werken met toverproductjes zoals Olaplex waardoor je haar onbeschadigd blijft bij ontkleuring en bij het blond maken.
De weken na de behandeling voelt mijn haar steeds heerlijk zacht aan… gezond zelfs 🙂

IMG_0302

IMG_0307

De zilver achtige schijn vind ik helemaal geweldig. En daar ben ik de Lanza Silver brightening shampoo eeuwig dankbaar voor!
Het is een donker paarse shampoo die je goed moet laten intrekken. De laatste keren heb ik hem zelfs een kwartier laten intrekken voor een nog grijzere schijn! Dit is echt wel mijn favoriete product in de badkamer en dus ook een mega aanrader voor iedereen die dat gele kleurtje weg wil!

hcc-silver-bright-shampoo

Dus voor al jullie lieverds die zich afvragen waar ik naar de kapper ga en waar ik dit zalige productje haal, heb ik 1 adres : Behind The Chair in Hasselt! 

Love,

Elle.

 

Geef een reactie