#COSYGREY

Ik ben ondertussen een week ziek… en toen ik maandag besloot om dat niet meer te zijn, mag ik het nu bekopen… Mijn stem is volledig weg en loop ik nog steeds rond met een extra rode neus…Niet getreurd… ik loop hier thuis lekker makkelijk rond en probeer jullie dagelijkse bestellingen zo snel mogelijk te verwerken…

Vandaag hou ik het dan ook super cosy met deze zalige baby en peuter spulletjes.
Nu Cis naar schooltje gaat is het niet meer evident om een kruippakje aan te doen, die houden we voor onze vrije dag! Vin draagt bijna niets anders… ik vind het altijd zo ontzettend schattig… en ze kunnen er zo makkelijk in bewegen.
Een donsje erbij, een zacht kussen en wij zijn klaar voor een gezellig dagje samen.

cosygrey.jpg

  1. Slofjes : H&M
  2. Kruippakje : LuckyNo7
  3. Kruippakje : NEXT
  4. Jogging set : H&M
  5. Tut Clip : LuckyNo7
  6. Panda Trophee : Elle Milla Shop
  7. Dekbedovertrek : H&M
  8. Kussen oortjes : H&M

Love,

Elle.

wildanimals

Geef een reactie