Outfit Elle

De voorbije dagen werd het stiekem een beetje kouder. Door mijn grote collectie gilets in de shop heb ik het gelukkig nooit koud! Ik ben verslaafd aan oversized truien. Zo maken ze mijn steeds basic outfit een tikkeltje specialer.
Een drukke werk dag thuis begint steeds met mails checken, bestellingen nakijken en inpakken. Ik loop dan ook heel de tijd heen en weer dus hou ik het altijd casual.
Vandaag koos ik als basis voor een basic top van Zara, een lederen short van H&M en de allerbeste panty’s die ik bij wolford vond. Waarom zijn deze zo goed? Ik kocht 2 winters geleden 2 paar van deze panty’s en nu zien ze er nog steeds super uit!
Om mij lekker warm te houden koos ik voor de VALENTINA CREME GILET uit de Elle Milla Shop. De mooi geweven stof voelt super zacht aan… Yes… i’m loving it! ( verkrijgbaar in zwart en creme kleur en nu trouwens in solden!;-) )
De sneakers van UNICKZ zijn 1 van mijn favorieten in de schoenen kast! Helemaal gepersonaliseerd met studs en bedrukt met Cis zijn naam! ( Ook Cis heeft hier trouwens matching sneakers van! )

IMG_0251

IMG_0253

IMG_0254

IMG_0260

IMG_0275

LOVE,

ELLE.

newinladieskopie

3 thoughts on “Outfit Elle

  1. Mooi!
    Soms zou ik willen dat ik ook zo’n cool idee had als jij en van mijn hobby mijn job kon maken… Jammer maar helaas.. 🙂 (Ik zou dan wel voor eventplanner willen gaan ofzo, maar daar is geen vraag naar 🙁 )

Geef een reactie