Hanne Schoofs onder de kerstboom…

Tijd voor “pareltjes”. En dan bedoel ik niet de ronde kraaltjes, maar prachtige handgemaakte juwelen ontworpen door Hanne Schoofs.
Sinds de zwangerschap van Vin wist ik dat ik de rest van mijn leven verwend zou worden door mijn 3 mannetjes! En dat gevoel maakt(e) mij heel gelukkig! Ik zocht al langer naar het “ideale” juweeltje waarin het verhaal en gevoel van mijn 3 mannetjes verteld kon worden… En toen ik de juweeltjes van Hanne Schoofs ontdekte wist ik dat zij hier iets heel moois mee kon doen! 

Ze ontwierp voor mij een brede zilvere ring met daarin 3 steentjes!  Een steentje voor Ties, voor Cis en voor Vin! Aan de binnenkant liet ik  “My moon my men” graveren! ( Een zinnetje dat me steeds gelukkig maakt! Iedere avond sluit ik de dag af met het zinnetje ” book a back” ( zo zegt Cis to the moon and back, telkens wanneer ik het deurtje van zijn kamer dicht doe en hem Slaapwel roep! )  

    
 
Een eerlijk verhaal, dat is wat de juwelen van Hanne Schoofs vertellen. Ze volgt haar gevoel. En gaat voortdurend op zoek naar nieuwe technieken, om zo tot verschillende texturen en structuren te komen.Na een opleiding aan Sint-Lucas in Antwerpen waagde Hanne Schoofs zich in 2010 aan een eigen collectie. Ondertussen zette ze een grote stap en opende ze haar eigen winkel in Antwerpen!  

 Je kan er de volledige collectie van Hanne kopen. Een collectie die voortdurend groeit. Elegante juwelen, geïnspireerd door dagelijkse dingen, allesbehalve alledaags.

Maar je kan er ook terecht voor iets heel persoonlijks: trouwringen of net zoals ik een heel persoonlijk juweel met een verhaal! Deze symbolen van eeuwige liefde kunnen niet anders dan gepersonaliseerd worden.

Nog iets meer inspiratie nodig? Dit zijn alvast mijn favorieten uit haar collectie! Die mix and match van kleuren, structuren en materialen vind ik prachtig! Jullie ook? Neem dan zeker een kijkje bij de HANNE SCHOOFS SITE of ga een keertje langs in haar gezellige winkel in Antwerpen ( Wijngaardstraat 19)    

    
 Extra openingsuren voor de feestdagen! 😉 

22/12 — 11u tot 17u

24/12 — 11u tot 16u

26/12 — 11u tot 18u

31/12 — 11u tot 16u

Normaal gezien is de winkel steeds open van woensdag tot en met zaterdag van 11u tot 18u.Op afspraak kan op dinsdag.

LOVE, 

Elle. 

Geef een reactie