Roomblush onder de kerstboom…

Jullie zijn vast volop bezig met kerst shoppen! Voor wie graag nog wat inspiratie nodig heeft heb ik hier een hele leuke interieur tip! Roomblush is bedacht door ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau. Wat begon met een collectie behangpapier groeide uit tot een volwaardig home label.
De collectie onderscheidt zich van de rest door frisse kleuren te combineren in unieke designs. De prints zijn speels en eenvoudig…
Het leuke aan het merk is dat je alle kleurtjes en prints bij elkaar kan combineren. Alles kan en mag… net hoe jij het wil!
Een merkje dat ik al langer op het oog heb… en ondertussen ben ik trotse eigenaar van enkele leuke spulletjes! Vooral Vin mag mee profiteren van dit mega zachte Pyramids dekentje  ( en bijpassend kussentje… 😉 )
En ik moet eerlijk toegeven… er wordt hier thuis wel af en toe gevochten voor deze zachte plaid.
Het dienblad “Bigmoons black” kon ik ook niet laten liggen!
Ik kan maar moeilijk kiezen uit al die mooie spulletjes… en nu ik enkele stuks in huis heb smaakt het naar meer… No No less is more… geef mij maar lekker veel van deze frisse kleurtjes en prints… zo maak je het thuis steeds een beetje mooier!

Ik vind mijn goesting zeker terug in heel deze collecties en ik denk dat ik jullie met deze ontdekking ook heel blij maak!

Kleine Vin loves Roomblush!
Neem zeker eens een kijkje bij de online shop! 


IMG_9935

IMG_9949

IMG_9938

IMG_9953

IMG_9961

IMG_9956

IMG_9964

IMG_9967

LOVE,

Elle.

3 gedachten over “Roomblush onder de kerstboom…

Geef een reactie