Kiehl’s onder de kerstboom…

Twee weken geleden bracht de postbode een mooi kerstcadeautje. Een doosje vol met Kiehl’s producten! Ook al heb ik al vaak voor hun mooie winkels gestaan had ik de producten nog nooit gebruikt. Ik gebruik al jaren dezelfde dagcreme ( die ik eigenlijk ook gewoon s’nachts op smeer en dat beviel me eigenlijk kei goed!) Ondertussen heb ik al twee weken de Kiehl’s test gedaan en ik ben helemaal overtuigd.

Vooral de midnight recovery is echt mijn favoriet. Zoals Kiehl’s beloofd herstelt deze mengeling van botanische en essentiële oliën s’nachts de huid. En ja hoor… Met een paar druppeltjes per nacht voelt mijn huid na enkele dagen echt enorm zacht aan en ziet er ook veel frisser uit!

De  Ultra Facial Cream is dan weer perfect om de dag mee te starten. Ook de Creamy  Eye Treatment is nu dagelijkse kost! Ik geloof best dat dit product mij goed gaat helpen al kan ik het resultaat nog niet meteen zien… Een baby van 4 maanden en een wilde peuter helpen nu niet bepaald mee! 😉
Ook Cis en Vin mochten een testje ondergaan! De body en Hair Wash ruikt heerlijk en maakt mijn boys super zacht! Zaaaalig!

Een dikke tip dus voor onder de kerstboom of misschien nog beter voor op je eigen verlanglijstje!
Shoppen kan je HIER… voordat je meteen begint te shoppen ga dan zeker ook eerst even langs de online huidconsultatie of laat je adviseren in 1 van hun shops!

IMG_9981

IMG_9987

IMG_9992

LOVE,

ELLE.

2 gedachten over “Kiehl’s onder de kerstboom…

  1. Thanks voor de leuke tip! Het laatste flesje ziet er chique en aantrekkelijk uit. De andere productjes zien er op het eerste zicht niet zo verleidelijk uit. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de online huidconsultatie.

Geef een reactie